NEM: Alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in februari 2024 door Pedro Martínez González

Cryptocurrencies blijken niet alleen een redelijk innovatieve manier om geld te gebruiken, te investeren of te betalen voor een aankoop. Deze digitale valuta zoals NEM hebben ook het kenmerk dat ze kunnen worden gebruikt als een krachtig hulpmiddel voor projectontwikkeling en zelfs voor spionage.

Dat klopt, van NEM wordt gezegd dat het zo krachtig en zo perfect ontworpen is dat het, als een regering dat zou willen, het als spionage-instrument zou kunnen gebruiken. Hier zullen we je vertellen wat er achter de zogenaamde "slapende reus van cryptocurrencies" zit en waarom je het opnieuw zou moeten zien.

✨Wat is NEM?

Bekend als de sociale cryptocurrency, NEM is het acroniem voor New Economy Movement of beweging van de nieuwe economie. NEM is eigenlijk een virtueel betalingsplatform dat werkt via een P2P-systeem die werkt met een cryptocurrency genaamd XEM.

De Blockchain is de basis van deze cryptocurrency, hoewel we hier kunnen zien dat deze naar een hoger niveau is getild. En er wordt gezegd dat NEM de toekomst is omdat de ontwikkelaars een systeem hebben gemaakt waarmee verbeteringen of functies aan de hoofdblockchain kunnen worden toegevoegd door deze bij te werken en te verbeteren.

Enkele van de kenmerken die we in NEM kunnen vinden, is het gebruik van een oogst- of muntenkweeksysteem voor de productie ervan, dat mijnbouw vervangt.. Ook inbegrepen is een nieuw algoritme dat POL of Proof of Importance wordt genoemd en dat zich richt op het verbeteren van transacties.

De basis van dit in Singapore ontwikkelde project ligt in een aftakking van een open source platform genaamd NXT. Het belangrijkste doel is om de cryptocurrency van de toekomst te creëren met verbeteringen die een efficiëntere, veilige, participatieve en eerlijkere operatie mogelijk maken.

NEM

✨Voordelen tussen NEM versus andere cryptocurrencies✨

 • Algoritme: Het eerste verschil dat we vinden tussen NEM en andere cryptocurrencies zit in het algoritme dat het gebruikt. Dankzij het gebruik van het PoI (Proof of Importance) algoritme is het mogelijk om meer belang te hechten aan de hoeveelheid geld die in het platform wordt geïnvesteerd.
 • Beloningen: Evenzo stelt het gebruik van het PoI-algoritme gebruikers in staat om te worden beloond op basis van het geïnvesteerde geld en de virtuele valuta die in hun portemonnee zijn opgeslagen. Er worden dus beloningen gegeven voor de commissies die worden gegenereerd door de transacties en blokken, wat een voordeel is voor de gebruiker.
 • Toegankelijker: Een ander punt ten gunste van deze cryptocurrency is dat de opname van de PoI mijnbouw en, in het algemeen, transacties veel toegankelijker maakt. Het is namelijk mogelijk om met weinig energie en veel minder transacties een blok in de keten te doorbreken.
 • gedolven: Mijnbouw in NEM is anders, omdat dit platform de gebruiksfrequentie van het platform bevordert dat, afhankelijk van het type hardware of de kracht ervan, wordt gebruikt in de mijnbouw. Zo kan iedereen met een GPU of de MinerGate App voor smart mining NEM-mining uitvoeren.
 • gemeenschap: In vergelijking met bijvoorbeeld Bitcoin NEM is meer dan een cryptocurrency omdat het een gemeenschap vormt die verantwoordelijk is voor het beheer van de processen en het profiteren van de voordelen van het platform. Op deze manier wordt een omgeving gecreëerd die gericht is op het profiteren van de blockchain en de voordelen ervan.
 • Slimme activa: Tenslotte we kunnen een exclusieve functie vinden die bekend staat als slimme activa of slimme activa. Met deze functie kunt u waardevolle documenten, zoals octrooien of eigendomstitels waaraan een waarde is toegekend in bijvoorbeeld NEM-munten, plaatsen om deze later tegen betere prijzen te verkopen.

✨Het geheim achter✨

Zoals we je al citeren, NEM werkt met haar eigen Blockchain-technologie die verantwoordelijk is voor het optimaliseren van de werking ervan. Hiervoor bevat NEM een functie waarmee het updates of functies rechtstreeks in de blockchain kan opnemen, waardoor verschillende soorten problemen kunnen worden opgelost.

Een ander technologisch kenmerk dat NEM doet schitteren is: het gebruik van een ander, nieuwer, krachtiger en toegankelijker algoritme, de PoI, waarmee slimme contracten veel gemakkelijker kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast maakt het het mogelijk om Smart Assets of smart assets te lanceren.

U moet ook weten dat NEM uit twee componenten bestaat, de eerste is de component "NEM Community Client" (NCC). Aan de andere kant is het tweede onderdeel een type server, de "NEM Infrastructure Server" (NIS) -server. Hierdoor kan de cryptocurrency volledig worden gedecentraliseerd, waardoor de werking ervan efficiënter wordt.

Het belangrijkste kenmerk dat we kunnen vinden in het gebruik van het PoI-algoritme, is dat dit helpt deflatie niet van invloed te zijn op de valuta, en ook om prijsschommelingen te verminderen. Het belangrijkste doel achter dit technologiesysteem is om transacties efficiënter te maken.

✨Mijnbouw✨

Het mijnbouwproces is totaal anders in NEM, omdat hier in plaats van mijnbouwblokken deze worden gezaaid om munten te genereren. Daarom moet je beginnen met een investering van 10 NEM Coins die zijn opgeslagen in je Nano Wallet.

Na een bepaalde tijd worden de munten blokken die verantwoordelijk zijn voor het genereren van commissies voor elke gemaakte transactie. Dit betekent dat, in plaats van dat je blokken moet minen, je ze moet zaaien om beetje bij beetje commissies te genereren die je helpen veel meer munten te verdienen.

NEM

✨Hoe het te kopen?

Er is maar één optie om NEM te verkrijgen, dit omdat het oogstproces vereist dat je al NEM in je account hebt. Daarom is de enige optie om deze cryptocurrencies te kopen, wat relatief voordelig is, omdat het proces eenvoudig is.

Hoewel deze munten niet erg populair zijn in Europese wisselkantoren, kunnen we ze in veel Aziatische wisselkantoren vinden. Evenzo zijn er opties in sommige westerse beurzen omdat de technologie achter NEM het relevanter maakt in de markt.

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «NEM: Alles wat je moet weten»

 1. Zondag antwoord

  Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Domenica, bedankt voor je commentaar op NEM: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *