✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Keuze Sigma Trade is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over de Sigma Trade Option en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteoptiessigma.trade
🏠 vennootschapSigma Option Trade LLC
verordeningFINRA – SIPC
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresUSA
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 01 april 2023
BedrijfstypeETF's, indices en aandelenmakelaar

Bedrijf: Sigma Option Trade wordt beheerd door Sigma Option Option Trade LLC.

locatie: Sigma Option Trade LLC is een bedrijf gevestigd in de Verenigde Staten.

Wat is Sigma Trade Option?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Sigma Trade Option is een makelaar in ETF's, indices en aandelen.

Accounttypen

Het platform biedt 2 verschillende accounts om bewerkingen uit te voeren:

Informatie op internet

Sigma Trade Option-website

Hier laten we u een screenshot zien van de Opción Sigma Trade-website, namelijk Opción Sigma Trade.com. De opname is gemaakt in MAART 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

– We hebben geen telefoonnummers gevonden.

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

Sigma-handelsoptieverordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

Eindwaardering van Sigma Trade Option

Toen ik Sigma Trade Option onderzocht, ontdekte ik dat ze zich inzetten om beleggen in ETF's, indices en aandelen voor iedereen toegankelijk te maken. Dankzij hun partnerschap met Tradier Brokerage kunnen ze tools en diensten in verschillende talen aanbieden, waardoor het voor Spaanstalige beleggers gemakkelijker wordt om naadloos door het beleggingsproces te navigeren.

Een van de meest aantrekkelijke dingen van Sigma Trade Option is de kostenstructuur. Ze bieden de mogelijkheid om te beleggen in aandelen en opties tegen zeer lage commissies, en zelfs zonder minimale kosten per transactie. Bovendien bieden ze indexopties tegen concurrerende prijzen op de markt, wat zeer aantrekkelijk kan zijn voor mensen die hun winst willen maximaliseren.

Op technologisch vlak is het platform ontworpen met gebruiksgemak voor nieuwe investeerders in gedachten, maar biedt het ook geavanceerde analysetools voor meer ervaren investeerders. Dit betekent dat u, ongeacht uw beleggingservaring, een vriendelijk en functioneel platform zult vinden dat aan uw behoeften voldoet.

Het is belangrijk op te merken dat Sigma Option Trade wordt gereguleerd door FINRA en SIPC, wat een bepaald niveau van veiligheid en bescherming voor beleggers biedt. Het is echter altijd raadzaam om aanvullend onderzoek te doen en ervoor te zorgen dat u de risico's volledig begrijpt voordat u met een beleggingsplatform gaat handelen.

updates

Nieuws over Sigma Trade Option:

Datum Update nieuws
-Momenteel geen nieuws

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8494″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Sigma Trade Option.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Sigma Trade Option

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Sigma Trade Option te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Sigma Trade Option?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Opción Sigma Trade melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Sigma Trade Option betrouwbaar?

Aangezien Option Sigma Trade niet gereguleerd is, bestaat er enige onzekerheid over de betrouwbaarheid ervan. Regulering is een fundamenteel onderdeel voor transparantie en beleggersbescherming in de financiële sector. Het gebrek aan regelgeving kan vragen oproepen over de veiligheid en eerlijkheid van operaties die worden uitgevoerd via het Sigma Trade Option-platform. Hoewel het bedrijf misschien een lange geschiedenis in de sector heeft, kan het gebrek aan officieel toezicht voor beleggers reden tot voorzichtigheid zijn. Het is van essentieel belang dat beleggers de risico's zorgvuldig inschatten en alternatieven overwegen die door de regelgeving krachtig worden ondersteund om hun financiële belangen te beschermen.

Hoe geld terugkrijgen van Sigma Trade Option?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Sigma Trade Option oplichterij? Meningen»

 1. Isa antwoord

  Hallo, bedankt voor de informatie over Sigma, de waarheid is dat ik geïnteresseerd ben, maar ik zie ze niet als een betrouwbaar platform. Bedankt.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Isa, bedankt voor het schrijven over Sigma Trade Option.

   De waarheid is dat we wachten op meer meningen over deze makelaar. Tot nu toe hebben we geen tekenen van oplichting gevonden.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *