Paypal maakt het eenvoudig om cryptocurrencies rechtstreeks vanuit uw portemonnee naar dollars om te zetten

PayPal cryptocurrencies dollars

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

PayPal, een van de wereldwijde online betalingsgiganten, zet zijn zoektocht in de opwindende wereld van cryptocurrencies voort door een nieuwe service te introduceren die het gemakkelijk maakt om digitale valuta om te zetten in Amerikaanse dollars. Deze ‘off-ramp’, zoals PayPal het noemt, geeft gebruikers de mogelijkheid om hun cryptocurrencies eenvoudig en rechtstreeks vanuit hun portemonnee naar hun PayPal-rekeningen om te zetten in contant geld.

PayPal biedt een nieuwe “Exit Ramp” voor gebruikers van cryptocurrency

In een recente verklaring heeft PayPal deze opwindende ontwikkeling aangekondigd die de handel in cryptocurrency verder zal vereenvoudigen. Deze nieuwe ‘off-ramp’-service is beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten en is compatibel met een verscheidenheid aan platforms, waaronder digitale portemonnees, gedecentraliseerde applicaties (dApps) en de populaire Ethereum-portemonnee, MetaMask.

Web3 Mogelijk gemaakt door PayPal: wat betekent dit voor verkopers?

PayPal suggereerde dat deze nieuwe functionaliteit een integraal onderdeel zou kunnen zijn van de Web3-sfeer, waar verkopers deze integratie kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot robuuste beveiligingstools, waardoor ze fraude, terugboekingen en geschillen effectief kunnen beheren.

De opkomst van PayPal in de cryptocurrency-ruimte

PayPal's uitstapje naar de wereld van cryptocurrencies begon in 2020 toen het diensten introduceerde voor het kopen, verkopen en opslaan van digitale activa zoals Bitcoin en Ethereum. Sindsdien heeft het zijn aanbod uitgebreid met cryptocurrency-overdrachten naar externe portemonnees.

Bovendien heeft PayPal onlangs zijn eigen stablecoin gelanceerd, PayPal USD (PYUSD), die gekoppeld is aan de Amerikaanse dollar. Dit was een belangrijke mijlpaal toen PayPal het eerste grote betalingsbedrijf werd dat zijn eigen token lanceerde.

Faciliteren van cryptocurrency-operaties met PayPal

Medio augustus introduceerde PayPal een cryptocurrency-hub op zijn platform, waardoor zijn klanten hun digitale activa, waaronder de onlangs gelanceerde PYUSD, gemakkelijker konden beheren. Bovendien stond PayPal gebruikers toe hun cryptocurrencies op te nemen en deze rechtstreeks naar bankrekeningen of PayPal-rekeningen te sturen.

Deze aankondiging komt kort nadat MetaMask, een populaire Ethereum-portemonnee, een soortgelijke functie heeft geïmplementeerd waarmee gebruikers hun cryptocurrencies kunnen opnemen en deze rechtstreeks naar PayPal-accounts kunnen overboeken.

PayPal: uw partner in de wereld van cryptocurrencies

PayPal heeft blijk gegeven van voortdurende toewijding aan de wereld van cryptocurrency door zijn diensten voortdurend uit te breiden en samen te werken met andere portemonnee-aanbieders, zoals MetaMask en Ledger. Het bedrijf heeft gesuggereerd dat er in de toekomst meer integraties zullen plaatsvinden, waardoor de deur wordt geopend naar opwindende mogelijkheden in de cryptocurrency-ruimte.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrencies, volg dan zeker onze social media kanalen!

Volg ons op:

Facebook

Twitter

LinkedIn

En vergeet niet onze blog te bezoeken voor gedetailleerde informatie over deze en andere opwindende ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrencies. We houden u op de hoogte!

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Paypal maakt het eenvoudig om cryptocurrencies rechtstreeks vanuit uw portemonnee naar dollars om te zetten»

 1. Fabián Tallarico (Uruguay) antwoord

  Goed, onze cryptocurrencies op een eenvoudige en directe manier in contanten omzetten, perfecte vrienden, van portemonnees tot PayPal-rekeningen. Uitstekend, zonder afhankelijk te zijn van financiële instellingen of banken, ik denk dat dit het beste is. Uiteraard met uw commissie, goede puntvrienden, bona nit!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fabián, bedankt voor het verstrekken van deze informatie. Als iemand het al heeft geprobeerd, zouden we het op prijs stellen als je ons over je ervaringen zou kunnen vertellen.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.