✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in perfect-coinx.com. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over perfect-coinx.com zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteperfectcoinx.com
🏠 vennootschapniet genoemd
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformeigen platform
📌 Adres71-75 Shelton Street, Covent Garden, Londen, Engeland, WC2H 9JQ (nep)

⚠️ perfect-coinx.com vermeldt niet de wettelijke naam van het bedrijf dat het exploiteert en het gepubliceerde adres komt niet overeen met een financieel bedrijf. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die worden aangeboden door perfect-coinx.com, in dit geval zien we dat het 4 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Niveau 1$50
Niveau 2$500
Niveau 3$2,000
Niveau 4$7,000

Informatie op internet

Perfecte Coinx-website

perfect-coinx.com geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Eindevaluatie van perfect-coinx.com ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET perfect-coinx.com.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over perfect-coinx.com:

Datum Update nieuws
Juni 2023Klacht tegen perfect-coinx.com van FCA.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7817″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door perfect-coinx.com

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe perfect-coinx.com te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik perfect-coinx.com rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is perfect-coinx.com oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij denken dat perfect-coinx.com oplichting is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is perfect-coinx.com betrouwbaar?

Nee. perfect-coinx.com is geen betrouwbaar, zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van perfect-coinx.com?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor perfect-coinx.com?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

Een reactie op «is perfect-coinx.com oplichting? Opinies van 2023»

  1. Teresa antwoord

    Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *