✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in februari 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf PETA is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over PETA zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitepeta-ai.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailContact via de website
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 24 maart 2023
BedrijfstypeGeldgenerator met geautomatiseerd systeem

vennootschap: PETA vermeldt niet van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merken een duidelijk gebrek aan transparantie Plaats: PETA vermeldt niet waar het zich bevindt. Vertrouwen op een bedrijf dat niet vermeldt waar het zich bevindt is zeer gevaarlijk, wees voorzichtig. Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is PETA?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen PETA is een: geldgenerator met geautomatiseerd systeem met investeringsbots.

Accounttypen

Het bedrijf biedt informatie over deze verschillende accounttypen.

Type accountMinimaal startbedrag
VIP140 USDT
VIP2100 USDT
VIP2300 USDT

Informatie op internet

PETA-website

Hier laten we u een screenshot zien van PETA's website, peta-ai.com. De opname is gemaakt in NOVEMBER 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Een telefoonnummer of e-mailadres hebben we niet gevonden, het bedrijf staat alleen contact toe vanaf de website. Dit wekt veel wantrouwen op, als het gaat om het willen claimen van je geld hebben ze de vrijheid om wel of niet contact met je op te nemen. Wees heel voorzichtig met dit soort bedrijven.

*PETA-regelgeving

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen :

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? PETA’s eindoordeel ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van PETA en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar deze zich bevindt.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

De rendementen die het belooft zijn zo hoog dat we denken dat ze vals zijn (1.5% per dag)

PETA presenteert zichzelf als een geldgenerator die gebruik maakt van een geautomatiseerd systeem dat wordt ondersteund door investeringsbots. De veiligheid ervan roept echter ernstige vragen op. Ten eerste geven ze geen details over hun fysieke locatie, waardoor het moeilijk is om te weten onder welk rechtsgebied ze opereren en hoe ze worden bestuurd.

Het gebrek aan transparantie over de regulering ervan is een andere reden tot zorg. Door niets te zeggen over de toezichthoudende instanties die toezicht houden op de financiële activiteiten, suggereert dit dat het bedrijf mogelijk buiten de gevestigde sectorwetten en -normen opereert. Dit zou zich kunnen vertalen in een aanzienlijk risico voor beleggers, omdat ze geen garantie zouden hebben op wettelijke bescherming of omdat het bedrijf de beste praktijken volgt om hun fondsen en persoonlijke gegevens te beschermen.

Het ontbreken van informatie over de locatie en regelgeving leidt tot grote onzekerheid over de legitimiteit en het vertrouwen dat in PETA als financiële entiteit kan worden gesteld. Beleggers moeten voorzichtig zijn als ze overwegen te beleggen bij een bedrijf dat geen duidelijkheid biedt over deze fundamentele zaken, aangezien dit hen zou kunnen blootstellen aan aanzienlijke financiële en juridische risico's.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

PETA-nieuws:

Datum Update nieuws
--

Video over PETA

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van PETA? Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met PETA.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door PETA

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe PETA te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor PETA?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik PETA melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is PETA betrouwbaar?

Nee. PETA is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: ze vermelden de locatie niet en ook niets over de regelgeving, dit zorgt voor veel onzekerheid en onveiligheid. De website is erg nieuw en dit vertelt ons dat deze zeer weinig geschiedenis heeft, wat weinig veiligheid uitstraalt. Het heeft piramidale kenmerken en de rendementen zijn zo hoog dat we denken dat ze onwaar zijn. WEES ERG VOORZICHTIG.

Hoe geld terugkrijgen van PETA?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

8 reacties op «PETA: MENING EN OPMERKINGEN – IS HET EEN SCAM?»

 1. Alvaro antwoord

  Ik kan mijn geld niet opnemen, het lijkt mij oplichting, ze geven me alleen maar excuses, het is fraude... DIEFSTAL!!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alvaro, bedankt voor het schrijven over PETA. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Alexander Silva antwoord

  Hallo Goedenavond . Kunt u mij alstublieft vertellen of de app veilig is, die ik met u ga delen via de link petaeschange.com. – Mijn collega’s hebben mij toegevoegd en ik ben al een maand aan het kwantificeren. Ik wilde weten of het veilig is en of het lang meegaat, zoals ze zeggen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alejandro, bedankt voor het schrijven over PETA. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Lian antwoord

  Ze nodigen me uit om te investeren, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lian, bedankt voor het schrijven over PETA. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. John antwoord

  Mijn naam is Juan, ik woon in Argentinië. Er is een bedrijf geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk dat een zogenaamde arbitrage doet met cryptocurrencies en werkt met een minimale hoeveelheid geld om binnen te komen en een winst per dag oplevert van ongeveer 1.5% in USD. Het bestaat uit 5 niveaus. Op het eerste niveau heb je 50 dagen de tijd om de app uit te proberen, geld te storten, geld te genereren en vervolgens op te nemen. Wat mij nu niet stoort, is dat om door te gaan met het uitvoeren of kwantificeren van de investering, zoals ze zeggen, je twee mensen moet doorverwijzen of invoeren met je uitnodigingscode en deze mensen moet laten binnenkomen met elk 110 USD, zodat je kunt doorgaan met kwantificeren. Het trekt mijn aandacht omdat ze zogenaamd werken met een bot die crypto koopt en verkoopt. Het bedrijf zelf is geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk en heet PETA. Ik laat de link voor je achter, zodat je erachter kunt komen. Daar kunt u meer informatie vinden. Gegroet, de website is peta-ai.com

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan, bedankt voor het schrijven over PETA. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *