✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in Polarbtc. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Polarbtc zien en vertellen we u waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitepolarbtc.com
🏠 vennootschapniet genoemd
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adres5 Churchill Pl, Londen E14 5HU, Verenigd Koninkrijk (nep)

⚠️ Polarbtc vermeldt niet de wettelijke naam van het bedrijf dat het beheert en het gepubliceerde adres komt niet overeen met een financieel bedrijf. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die worden aangeboden door Polarbtc, in dit geval zien we dat het 7 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Brons€10,000
Zilver€25,000
Tijdloos goud€50,000
Platinum€100,000
Diamond€250,000
Premium€500,000
VIP€1,000,000

Informatie op internet

Polarbtc-website

Polarbtc geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, activacalculator, FAQ-sectie, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • + 442038379938
 • + 442039961868

???? Eindevaluatie van Polarbtc ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Polarbtc.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Polarbtc:

Datum Update nieuws
kan 2023Klacht tegen Polarbtc van CNMV.
Juni 2023Klacht tegen Polarbtc van FSMA.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7469″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Polarbtc

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Polarbtc

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Polarbtc rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Polarbtc oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Polarbtc oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Polarbtc betrouwbaar?

Nee. Polarbtc is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Polarbtc?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Polarbtc?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

12 reacties op «Is polarbtc oplichterij? Opinies van 2023»

 1. LEO antwoord

  HET ZIJN PROFESSIONELE OPLICHTERS, IK NEEM CONTACT OP MET SAMUEL, TEL +4479404905 UIT HET VERENIGD KONINKRIJK. Ik heb 5.000 euro ingevoerd, nadat ik een tijdje ongeveer 20.000 euro had.
  Om het geld op te nemen, vertellen ze je dat je een aantal belastingen moet betalen voordat je het geld opneemt.
  DENK er niet eens aan om het te doen, want dan zie je niets meer.
  EEN Knal VAN ONSCRUPPELIGE ZAKKEN.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo LEO, bedankt voor je reactie op Polarbtc. Deze makelaar is een SCAM. De FSMA (Financiële Toezichthouder van België) heeft er al voor gewaarschuwd wegens fraude en het niet gereguleerd zijn (Zie FSMA-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Jordi antwoord

  Polarbtc is een SCAM! Je doet een eerste storting, daarna blijven ze je bellen om meer stortingen te doen, ze verhogen je account zodat je wilt opnemen en wanneer je dat doet, sturen ze je het bedrag in USDT naar een portemonnee met de voorwaarde dat de ontvangen USDT Ze worden geblokkeerd totdat u de commissie betaalt, maar doen dit niet omdat het USDT-token dat ze u sturen nep is en een waarde van 0 heeft, wat betekent dat ze u bedriegen van het bedrag dat is betaald bij de eerste storting en de bedrag dat je als commissie verzendt om de opname te kunnen activeren. In mijn geval is het 250 euro opgelicht die ik bij de eerste storting heb gedaan, maar ik heb in de reacties mensen gezien die grote bedragen hebben opgelicht. Ik hoop en wens dat dit kan helpen zodat andere mensen geen kapitaal verliezen.
  Telefoonlijst:640888456 – 640241206 – 671949435 – 606077849 – 647814937 – 631560870 – 654069378 -669322849 – 655906652 -657 681649 -647087762 – 670682420 – 606088276 – 641252145 – 609145055 – 647610940 – 657396682- 623505940 – 673506955 -608126596

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jordi, bedankt voor je reactie op Polarbtc. Deze makelaar is een SCAM. De FSMA (Financiële Toezichthouder van België) heeft er al voor gewaarschuwd wegens fraude en het niet gereguleerd zijn (Zie FSMA-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. john carlos perez antwoord

  Ik ben opgelicht met polar btc de persoon die contact met me opnam heet Camila en uiteindelijk vroegen ze me om nog een bedrag op te nemen en ze hebben niets teruggestuurd

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan Carlos, bedankt voor het schrijven over Polarbtc. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Vilma, bedankt voor je reactie op Polarbtc. Deze makelaar is een SCAM. De FSMA (Belgische Financiële Toezichthouder) waarschuwde er al voor, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie FSMA-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. Antonio antwoord

  Hallo, ik ben nieuw, ik denk dat ze me opgelicht hebben. Ze vragen me om een ​​geldbedrag om mijn kapitaal van polarbtc te kunnen opnemen. Ik zou uw hulp op prijs stellen. Hoe kon ik het nog steeds doorgeven aan een veilige plek, anders is het fantoomgeld, bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Antonio, bedankt voor het schrijven over Polarbtc. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Lautaro antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lautaro, bedankt voor het schrijven over Polarbtc. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *