✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

Basisinformatie

🌐 Websiteprudentinvestment.net
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresSingapore, Canada en het Verenigd Koninkrijk
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 11-03-2024
BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar

Wat is verstandig beleggen?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Voorzichtige investering Het is een cryptocurrency-makelaar.

Accounttypen

Het bedrijf dat op zijn website de 7 soorten accounts vermeldt die het heeft.

AccountsInvestering
Basispakket$100
Gouden pakket$500
Daimond-pakket$2.500
Professioneel pakket $10.000
Onroerend goed $30.000
Olie en Gas$75.000
Langetermijn$1.000.000

Informatie op internet

verstandige beleggingswebsite

Hier presenteren we een screenshot van de Prudent Investment-website, prudentinvestment.net. De opname is gemaakt in Juli 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

* Voorzichtige beleggingsverordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen

Prudent Investment confronteert ons met een uiterst zorgwekkende situatie door geen enkele informatie te verstrekken over de regelgeving ervan. Dit gebrek aan transparantie brengt ons ertoe het bedrijf als een niet-gereguleerde makelaar te beschouwen. Wat houdt dit in? Het betekent dat cliënten en hun fondsen geen wettelijke bescherming genieten. Met andere woorden: als de makelaar frauduleus of oneerlijk handelt, is het zeer waarschijnlijk dat klanten geen effectieve rechtsmiddelen zullen hebben om hun geld terug te vorderen. Het is van cruciaal belang om uiterst voorzichtig te zijn met dit soort bedrijven. Voordat u een financiële transactie aangaat met Prudent Investment, is het absoluut noodzakelijk om zorgvuldig de implicaties te overwegen van het vertrouwen in een entiteit zonder adequate regelgeving of waarborgen voor beleggers.

???? Eindwaardering van Prudent Investment ????

🚨🚨 Om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Voorzichtig beleggingsnieuws:

Datum Update nieuws
juli 2024Klacht tegen Prudent Investment financiële toezichthouder FCA

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders.

Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door verstandige investeringen

Als u bent opgelicht en wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, nodigen wij u uit om onze FAQ-sectie hieronder te raadplegen, waar u ons specifieke advies over dit proces vindt.

Hoe u verstandige investeringen rapporteert

Als u ontevreden bent over de dienstverlening van het bedrijf en om welke reden dan ook een klacht wilt indienen, nodigen wij u uit om onze FAQ-sectie hieronder te raadplegen. Daar vindt u de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Prudent Investment?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Prudent Investment rapporteren?

Om Prudent Investment te melden, moet u contact opnemen met de financiële toezichthouder in uw land. Elk land heeft zijn eigen procedures en autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor het toezicht op en de regulering van financiële activiteiten. Als u specifieke hulp nodig heeft, kunt u een reactie achterlaten in deze recensie, zodat wij u gedetailleerd advies kunnen geven.

Is Prudent Investment betrouwbaar?

Nee, Prudent Investment is niet betrouwbaar. Hoewel het claimt gevestigd te zijn op locaties die als veilig worden beschouwd, zoals Canada en het Verenigd Koninkrijk, wordt er ook melding gemaakt van opereren vanuit Singapore, een minder gunstige locatie voor financiële activiteiten. Er bestaan ​​vermoedens dat deze informatie vals kan zijn en gebruikt kan worden om klanten te misleiden. Bovendien geeft het gebrek aan details over de regelgeving aan dat het bedrijf niet onder toezicht staat van enige regelgevende instantie, waardoor het een onveilige optie is voor beleggers.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van Prudent Investment?

Als u uw kapitaal van Prudent Investment wilt terugkrijgen, bekijk dan onze gedetailleerde gids over het proces van het terugvorderen van geld van een oplichtingsbedrijf. Wij bieden u een compleet stap voor stap om effectief met deze situatie om te gaan, u kunt het zien hier.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Prudent Investment: meningen en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Genesis antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Genesis, bedankt voor het schrijven over Prudent Investment. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *