Rangschikking van de 5 Best Value-fondsen in 2023

fondsen met de beste waarde

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Als u op het punt staat te kiezen in welke fondsen u nu wilt beleggen, moet u een grondige studie doen om te selecteren welke de beste optie is die de markt u biedt. Een groeiende markt zijn waardebeleggingsfondsen, die zijn gepopulariseerd door pioniers in de sector zoals Benjamin Graham en zijn discipel Warren Buffett. Vandaag vertel ik je wat de 5 beste Value Funds zijn in 2023.

AzValue

We beginnen met onze ranglijst van investeringsfondsen gericht op waarde, en praten over dit fonds, dat is gevestigd in Spanje en werd opgericht in 2015.

Dit fonds volgt de aanpak van het zoeken naar ondergewaardeerde bedrijven in de markt, dankzij een grondige analyse van bedrijven waar op lange termijn voordelen kunnen worden gegenereerd.

Zijn managementgroep is een specialist in het detecteren van het potentieel en de groei van een ondergewaardeerd bedrijf op de lange termijn, op zoek naar de concurrentievoordelen van elk gebied, om overeind te blijven en winst te genereren.

Bestver

De volgende van onze meest winstgevende op waarde gerichte beleggingsfondsen is deze Spaanse fondsbeheerder, die in 1987 werd opgericht en een van de meest prestigieuze in het Iberische land is.

Dit bedrijf zoekt investeringsopportuniteiten door ondergewaardeerde bedrijven te lokaliseren, door middel van een uiterst uitgebreide analyse, door hun financiële gezondheid, hun positie in de sector, hun cashflow en concurrentie te evalueren, om erin te investeren en te wachten op de voordelen die ze kunnen opleveren.

Vermogensbeheerder Bestinver richt zich primair op langetermijnwinsten, zoekt eerst naar solide investeringen en voegt deze toe aan zijn portefeuille.

Tweedy, Browne Company LLC

Als u zich afvraagt ​​naar andere opties waarmee u nu kunt beleggen, zou deze beheerder met een lange geschiedenis een van uw plannen moeten zijn. De resultaten zijn op lange termijn aangetoond, rekening houdend met een zeer gedisciplineerd werkteam, dat niet gemakkelijk in de vallen en opstaan ​​van de markt valt.

Dodge & Cox

Natuurlijk kon een van de bekendste beheerders ter wereld niet ontbreken in onze ranglijst van beleggingsfondsen, omdat hij zich voornamelijk richt op waardebeleggingen.

Deze Amerikaanse beheerder is dankzij zijn geschiedenis van successen een van de referenties in de sector en richt zich vooral op het zoeken naar bedrijven, maar altijd op de lange termijn.

Berkshire Hathaway

Als we het hebben over waardefondsen, mogen we niet vergeten te praten over een van de meest winstgevende beleggingsfondsen, opgericht door een ware eminentie in de wereld van investeringen, zoals Warren Buffett.

Dit bedrijf investeert in waarde op de lange termijn, waarbij het voornamelijk op zoek is naar winstteruggave voor elk van zijn aandeelhouders.

Als u de authentieke benchmark wilt weten, niet alleen voor beleggingen in waardefondsen, maar ook voor de lessen die aan vrijwel alle gebieden van beleggers zijn geleerd, zou dit een van uw belangrijkste benchmarks moeten zijn.


Wat zijn waardefondsen?

Nu we onze ranglijst van beleggingsfondsen hebben bekeken, is het uiterst belangrijk om te begrijpen wat waardefondsen zijn, om te beoordelen of deze optie daadwerkelijk geschikt voor u is.

Dit soort fondsen richt zich op beleggen in waarde, en om het eenvoudig te begrijpen, betekent dit dat de belegger moet zoeken naar aandelen of activa die op de markt aanwezig zijn en waarvan de prijs lager is dan hun intrinsieke waarde.

Deze operaties zijn meestal erg lucratief, maar tegelijkertijd is er veel ervaring en kennis in de sector vereist om het potentieel van een bedrijf te analyseren.

Beleggers gaan ervan uit dat de markt zich kan laten meeslepen door tijdelijke veranderingen, waardoor bedrijven waarde verliezen, en vooral dat ze speciale aandacht en creativiteit besteden aan het zoeken naar investeringen, die bedrijven op de lange termijn begeleiden. intrinsieke waarde, en dit wordt weerspiegeld in de markt, wat voordelen oplevert voor beleggers.

Hoeveel is er nodig om in waarde te beleggen?

Investeren in waarde is een van de meest winstgevende beleggingsfondsen voor meer ervaren beleggers, omdat ze een groot groeipotentieel bieden, vooral door zich te concentreren op activa die de minder ervaren belegger niet ziet of niet wil verwerven.

Dit betekent echter niet dat het gemakkelijk is, er is geen minimum om in waardefondsen te kunnen beleggen, maar je moet wel de capaciteit en liquiditeit hebben om in duurdere bedrijven te kunnen beleggen, want dit soort bewegingen probeert ter dekking van de aan de administratie verbonden kosten.

Over een bedrag gesproken waarmee u waardevolle fondsen kunt verwerven, het varieert van tienduizenden dollars, wat betekent dat niet iedereen erin kan investeren.

Wat zijn de waardesectoren?

De waardesectoren zijn sectoren die door beleggers zijn geïdentificeerd en die dienen om het potentieel van bedrijven die op lange termijn worden gewaardeerd, te classificeren. Er zijn verschillende manieren om de sectoren te classificeren, rekening houdend met de huidige economische omstandigheden, de markt, de sector, maar de bekendste zijn:

 • Schone energie
 • Grondstoffen
 • Vastgoed
 • klinische consumptie
 • gezondheid
 • Finanzas
 • industrieel

Veel voorkomende vragen:

Wat is het meest winstgevende waardefonds?

Het is niet eenvoudig om in te schatten welk fonds het meest winstgevend is, maar als u zich afvraagt ​​in welke fondsen u nu moet beleggen, kunt u de fondsen kiezen die u in de toekomst rendement opleveren. Zoals u weet, vereist deze strategie veel onderzoek en ervaring van de belegger.

Wat is een beurswaarde?

Het waardeconcept betekent een beleggingsfonds waarvan de strategie gericht is op waarde. Met andere woorden, de belegger moet vertrouwd raken met die aandelen en activa die op dit moment ondergewaardeerd zijn, maar die in de toekomst hun intrinsieke waarde kunnen terugkrijgen.

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Rangschikking van de 5 Best Value-fondsen in 2023»

 1. Lucilla antwoord

  Wat kun je me vertellen over orbexpro, is het betrouwbaar om te investeren?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lucila, als ze erop staan, wees dan niet gehaast, oplichters hebben de neiging om veel druk op je uit te oefenen, zodat je niet nadenkt. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen die van u als prioriteit plaatsen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Kunt u ons de website bezorgen? Bedankt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.