✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in financiële wijsheid. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Vervolgens laten we u essentiële informatie over financiële wijsheid zien en vertellen we u waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitefinanciële-wijsheid.com
🏠 vennootschap*Luis Manuel en Jasson Vargas Ramirez (zittend)
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailheeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresMexico (Adres: Avenida Insurgentes Sur #730 kantoor 114 Col. del Valle, Benito Juárez City Hall CDMX. Locatie op Google Maps

⚠️ Financial Wisdom is eigendom van Luis Manuel en Jasson Vargas Ramirez (eigenaar), het bedrijf bevindt zich in Mexico, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten rekeningen analyseren die Financial Wisdom aanbiedt, in dit geval zien we dat het geen soorten rekeningen aanbiedt.

Informatie op internet

Website Financiële Wijsheid

Financial Wisdom geeft uitleg over de diensten die het aanbiedt, FAQ-sectie, niet veel anders.

Lijst met telefoonnummers

55 (22)71 43 29 XNUMX XNUMX

???? Eindoordeel Financiële Wijsheid ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Financiële Wijsheid.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over financiële wijsheid:

Datum Update nieuws
Maart 2022La empresa está vinculada con Lagunas Private Fund SAPI de CV, NETZWERKK y FEM-WORK, empresas aparentemente mexicanas.

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van Financiële Wijsheid? Wat is jouw ervaring geweest?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Financial Wisdom.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Geld claimen dat is opgelicht door financiële wijsheid

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe financiële wijsheid te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik rapporteren aan Financial Wisdom?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Financial Wisdom een ​​scam - is het een scam?

Creemos que es una empresa muy poco segura y no recomendable.

Is Financiële Wijsheid betrouwbaar?

Nee. Financial Wisdom is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Financiële Wijsheid?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Financial Wisdom?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Uitsluiting van garanties en aansprakelijkheid

De beheerders van Brokersrecomendados.com bieden geen enkele garantie met betrekking tot de wettigheid, betrouwbaarheid, nauwkeurigheid, volledigheid, tijdigheid en bruikbaarheid van de inhoud die op de site wordt gepubliceerd.

Het plaatsen van hyperlinks, links of uitwisselingen impliceert op geen enkele manier het bestaan ​​van relaties tussen de beheerders van Brokersrecomendados.com en de eigenaars van de websites waarmee deze links tot stand zijn gebracht, noch de aanvaarding en goedkeuring van hun inhoud of diensten.

De beheerders van Brokersrecomendados.com aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor de websites waarnaar op deze site wordt verwezen en hebben niet de capaciteit om te controleren of er internetsites tussen verschijnen waarvan de inhoud illegaal, onwettig, in strijd met de goede zeden of goede gewoonten of ongepast is. . Daarom moet de gebruiker uiterst voorzichtig zijn bij het evalueren en gebruiken van de informatie, inhoud en diensten die beschikbaar zijn op de gelinkte sites.

De beheerders van Brokersrecomendados.com sluiten alle verantwoordelijkheid uit voor de berichten, evaluaties, nieuws en informatie die door gebruikers en derden worden gepubliceerd, waarbij alleen gebruikers of derden verantwoordelijk zijn voor de genoemde inhoud.

Het bedrijf behoudt zich het recht voor om de wijzigingen aan te brengen die het nodig acht in de Algemene Gebruiksvoorwaarden, evenals in de eventuele bijzondere voorwaarden (indien van toepassing) indien dit noodzakelijk wordt geacht.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

44 reacties op «Is financiële wijsheid een oplichterij? 2023 beoordelingen»

 1. Je weet wel antwoord

  Financial Wisdom is een nulbetrouwbaar bedrijf, ze zijn niet duidelijk over hun contracten of zakelijke voorwaarden. Ze proberen je te hersenspoelen met theoretische informatie over zelfverbetering en persoonlijke ontwikkeling, hoewel ze ook financiële educatie delen. Het heeft niet veel nut, want wat ze wel zullen doen is je geld behouden.

  Luis Vargas is een leugenaar, onbeleefd en een dief!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Yasknows, geloof niets van wat ze je vertellen, ze zijn onbeleefd, leugenaars en manipulatoren en ze werken met als enig doel om van je te stelen. Bedankt voor uw reactie op Financiële wijsheid. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 2. Daniel Brown antwoord

  Ze zijn enkele maanden geleden gestopt met betalen... je moet heel voorzichtig zijn, want ze geven al nieuwe sociale redenen op om door te gaan met oplichting. Eén daarvan is SAVI Financial, beheerd door Claudia Santibañez, voormalig partner van de directeur van Sabiduría Financiera.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Daniel, bedankt voor deze belangrijke informatie, we zullen zo snel mogelijk een beoordeling uitvoeren.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.