✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Setter Digital is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over Setter Digital zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitesetter-digital.com
🏠 vennootschapniet genoemd
verordeningNiet gereguleerd (Niet van toepassing)
???? E-mailHeeft niet (contact van de website)
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 05 januari 2023
BedrijfstypeDigitale Setter-training

Bedrijf: Setter Digital vermeldt niet van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merkten een duidelijk gebrek aan transparantie.

locatie: Setter Digital vermeldt niet waar het zich bevindt. Het is erg gevaarlijk om een ​​bedrijf te vertrouwen dat niet vermeldt waar het zich bevindt. Wees voorzichtig.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is digitale setter?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Setter Digital is een trainingssite wiens veronderstelde missie het is om een ​​Digital Setter te worden, dat wil zeggen verantwoordelijk voor het leggen van contacten en het maken van verkoopafspraken door het gebruik van digitale hulpmiddelen zoals e-mail, sociale netwerken, chatbots, enz.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Setter Digital-website

Hier laten we u een screenshot zien van de Setter Digital-website, namelijk setter-digital.com. De opname is gemaakt in November van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

???? Eindevaluatie van Setter Digital ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Setter Digital en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt.

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Waarschuwing over Setter Digital:

Als u overweegt deel te nemen aan de online cursus digitale zetter, is het absoluut noodzakelijk om rekening te houden met bepaalde aspecten die aanleiding hebben gegeven tot zorgen bij gebruikers. Hoewel de website een keurig en eenvoudig beeld schetst, melden verschillende commentaren overeenkomsten met een piramidespel, een model dat vaak risico's met zich meebrengt voor deelnemers. Deze zorgen benadrukken het belang van grondig onderzoek voordat u zich engageert, vooral als het gaat om investeringen in trainingsprogramma's.

Bovendien zijn er onder gebruikers talloze klachten ontstaan ​​over buitensporige prijzen en het gebrek aan overeenstemming tussen de kosten van de cursus en de kwaliteit ervan. De gedeelde ervaringen benadrukken de discrepantie tussen de verwachtingen van het programma en de realiteit, waardoor er behoefte is aan meer transparantie en duidelijkheid over wat deelnemers kunnen verwachten. Geïnteresseerde partijen wordt geadviseerd deze waarschuwingen in overweging te nemen voordat zij belangrijke financiële beslissingen nemen over de cursus. digitale zetter.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over Setter Digital:

Datum Update nieuws
-Momenteel geen nieuws

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7157″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Setter Digital.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.

Uitsluiting van garanties en aansprakelijkheid

De beheerders van Brokersrecomendados.com bieden geen enkele garantie met betrekking tot de wettigheid, betrouwbaarheid, nauwkeurigheid, volledigheid, tijdigheid en bruikbaarheid van de inhoud die op de site wordt gepubliceerd.

Het plaatsen van hyperlinks, links of uitwisselingen impliceert op geen enkele manier het bestaan ​​van relaties tussen de beheerders van Brokersrecomendados.com en de eigenaars van de websites waarmee deze links tot stand zijn gebracht, noch de aanvaarding en goedkeuring van hun inhoud of diensten.

De beheerders van Brokersrecomendados.com aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor de websites waarnaar op deze site wordt verwezen en hebben niet de capaciteit om te controleren of er internetsites tussen verschijnen waarvan de inhoud illegaal, onwettig, in strijd met de goede zeden of goede gewoonten of ongepast is. . Daarom moet de gebruiker uiterst voorzichtig zijn bij het evalueren en gebruiken van de informatie, inhoud en diensten die beschikbaar zijn op de gelinkte sites.

De beheerders van Brokersrecomendados.com sluiten alle verantwoordelijkheid uit voor de berichten, evaluaties, nieuws en informatie die door gebruikers en derden worden gepubliceerd, waarbij alleen gebruikers of derden verantwoordelijk zijn voor de genoemde inhoud.

Het bedrijf behoudt zich het recht voor om de wijzigingen aan te brengen die het nodig acht in de Algemene Gebruiksvoorwaarden, evenals in de eventuele bijzondere voorwaarden (indien van toepassing) indien dit noodzakelijk wordt geacht.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Setter Digital

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Setter Digital te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Setter Digital?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Setter Digital rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Digital Setter betrouwbaar?

Nee. Setter Digital is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) vermeldt niet waar deze zich bevindt 2) het bedrijf heeft piramidale kenmerken 3) vermeldt rendementen die zo hoog zijn dat we denken dat ze onwaar zijn.

Hoe geld terugkrijgen van Setter Digital?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

189 reacties op «Setter Digital: meningen en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Miguel (opgelicht) antwoord

  ALS U OP HET PUNT STAAT UW CURSUS AAN TE KOPEN, LEES DIT DAN EN LUISTER NAAR ME
  Velen van ons voelen zich al bedrogen en opgelicht door de digitale cursus voor het maken van afspraken en ik bevind me in een situatie waarin ik niet meer weet wat ik moet doen. Ik dacht dat ik door te werken en te proberen wat rendement zou krijgen voor wat de cursus is kost mij dat is 2200 euro, ik heb ze om de garantie gevraagd die ze zeggen te hebben en die ik voldoe volgens het contract dat ik heb getekend, nu willen ze het niet aan mij teruggeven en ik heb al 1600 betaald, urenverspilling en geen enkel resultaat zien, gratis werken.
  Ik vroeg me af of je me kon helpen en kijken of ze ons, tussen alle klachten, ons geld teruggeven, omdat ik niet weet of ik moet proberen te stoppen met betalen en de kaart moet annuleren, maar ik weet niet wat de gevolgen zijn zal zijn.
  Als iemand contact met mij wil opnemen en een collectieve klacht wil organiseren, wat ideaal zou zijn, moeten we vechten voor ons geld en het terugkrijgen.
  Bedankt en groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Miguel (opgelicht), ik zou schrijven om alle diensten te annuleren omdat ze niet aanbieden wat ze hadden verkocht en ik zou kaarten annuleren zodat ze niet meer in rekening brengen, het is fraude. Bedankt voor het schrijven over Amazon Master (bedrijf gekoppeld aan Setter Digital, Appointment Setter en Inmo Master). Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *