✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in SHAPIRO & GARCIA. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goed bedrijf, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, de reputatie...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over SHAPIRO & GARCIA zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteshapirogarcialawfirm.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adres1 Water St, New York, NY 10004, Verenigde Staten
Een New York Plaza

⚠️ SHAPIRO & GARCIA vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf bevindt zich in de Verenigde Staten, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die worden aangeboden door SHAPIRO & GARCIA, in dit geval zien we dat het geen soorten accounts biedt.

Informatie op internet

SHAPIRO & GARCIA-website

SHAPIRO & GARCIA geeft een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyses, persoonlijke ervaringen, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Eindevaluatie van SHAPIRO & GARCIA ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET SHAPIRO & GARCIA.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Investeren bij dit soort niet-gereguleerde of in het land gevestigde bedrijven is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerd bedrijf, gevestigd in een serieus land.

SHAPIRO & GARCIA videorecensie

updates

Nieuws over SHAPIRO & GARCIA:

Datum Update nieuws
Maart 2023We ontvangen een groot aantal berichten van SHAPIRO & GARCIA-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van SHAPIRO & GARCIA? Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met SHAPIRO & GARCIA.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door SHAPIRO & GARCIA

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe SHAPIRO & GARCIA te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik SHAPIRO & GARCIA rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is SHAPIRO & GARCIA oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat SHAPIRO & GARCIA oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is SHAPIRO & GARCIA betrouwbaar?

Nee. SHAPIRO & GARCIA is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van SHAPIRO & GARCIA?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor SHAPIRO & GARCIA?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

34 reacties op «Is SHAPIRO & GARCIA oplichterij? Meningen»

 1. Acr antwoord

  Primero cryptofx y según shapiro lo recuperaría y lo único que hacen es robarte más dinero

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hola Acr, normalmente están vinculados con el mismo broker que te estafó, usan nombres falsos y nadie te podrá decir algo positivo sobre SHAPIRO & GARCIA, tenemos miles de quejas, SHAPIRO & GARCIA a estafado a sus clientes siempre, está creada para robar y nunca recuperan nada, por que no se dedican a eso, SON UN FRAUDE.

   Bedankt voor het schrijven over SHAPIRO & GARCIA, probeer ze uw zaak vanuit onze CHAT te laten beoordelen, u te bellen en te kijken of er een optie is om uw geld terug te vorderen, deze valse advocaten maken vaak deel uit van de makelaar die u heeft opgelicht en nemen profiteren van de wanhoop van de mensen en ze opnieuw oplichten. Geld kan worden teruggevorderd van onze CHAT, ze zijn niet betrouwbaar, ze doen zich voor als advocaten, gebruiken valse namen en willen je geld stelen, ze gaan je niet helpen iets terug te krijgen.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of het formularium om uw geld terug te krijgen en klik op deze link: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 2. Anna Ruiz antwoord

  Hallo! Dankzij deze analyse heb ik mijn kapitaal teruggevonden! Zegeningen voor iedereen!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ana, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

  • Marilu de la cruz antwoord

   Buenas noches me me podrias ayudar a pasar el tips de como le hicistes para recuperar tu dinero, yo fui estafada por una plataforma, ayudame porfavor

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hola Marilu, ella recuperó con nosotros, por eso nos lo comentó, si quieres recuperar tu dinero ve a nuestro chat o rellena el formulario en este link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

  • Mari antwoord

   Ana ruiz como recuperastes tu dinero ..?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.