✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Is Skillvault een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf?. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over Skillvault zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteskillvault.top
🏠 vennootschap*Er staat niet bij van welk bedrijf het is.
verordeningEr wordt niet vermeld of het gereguleerd is
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresVermeldt geen locatie
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2023-12-12
Bedrijfstypecryptocurrency-makelaar

Bedrijf: ⚠️ Skillvault vermeldt niet tot welke entiteit het behoort. Dit is reden tot zorg omdat het een duidelijk gebrek aan transparantie weerspiegelt.

Locatie: ⚠️ Skillvault specificeert de locatie niet. Het is zeer riskant om een ​​bedrijf te vertrouwen dat niet bekendmaakt waar het zich bevindt. Wees alstublieft voorzichtig.

We maken ons steeds meer zorgen over verschillende kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Skillvault?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Skillvault is een: cryptocurrency-makelaar.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

website skillvault.top

Hier laten we u een screenshot zien van de Skillvault-website, namelijk skillvault.top. De opname vond plaats in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

Vaardigheidsverordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt! U vertrouwt een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming. Het gebrek aan regelgeving stelt klanten bloot aan aanzienlijke en potentieel verwoestende risico's.

???? Laatste Skivault-beoordeling ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Skillvault en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt, wat onzekerheid schept over de legitimiteit ervan.

verordening: Er wordt geen informatie verstrekt over de regelgeving ervan, wat betekent dat we te maken hebben met een niet-gereguleerd bedrijf, gekenmerkt door een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Het bedrijf vermeldt geen enkel contactmiddel. Wat gaat u doen als u dringend contact met hen moet opnemen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Skillvault presenteert zichzelf als een cryptocurrency-makelaar, maar het gebrek aan transparantie over de locatie en regelgeving geeft aanleiding tot bezorgdheid. Het ontbreken van informatie over de locatie roept vragen op over de legitimiteit en betrouwbaarheid ervan. Bovendien duidt het gebrek aan details over de regelgeving erop dat het een niet-gereguleerd bedrijf is, dat aanzienlijke risico's voor klanten met zich meebrengt vanwege een gebrek aan toezicht en bescherming.

Het gebrek aan contactmiddelen en het ontbreken van openbaarmaking over de entiteit waartoe deze behoort, doet nog meer alarm slaan over de ernst en transparantie van Skillvault.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Het is essentieel om uiterst voorzichtig te handelen gezien de aanwezigheid van verschillende zorgwekkende signalen. 🚨🚨

updates

Nieuws over Skillvault: Op dit moment is er geen nieuws van Skillvault.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Skillvault.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u verloren geld kunt claimen met Skillvault

Als u wilt weten hoe u uw geld kunt terugkrijgen of als u het slachtoffer bent geworden van fraude, kunt u ons advies raadplegen in de sectie met veelgestelde vragen hieronder.

Hoe te rapporteren aan Skillvault

Als u niet tevreden bent met de service van het bedrijf en een klacht wilt indienen, kunt u ook advies vinden over de beste manier om dit te doen in onze sectie met veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Skillvault?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Skillvault rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Skillvault betrouwbaar?

Nee. Skillvault is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de makelaar verstrekt geen gegevens die vertrouwen wekken bij investeerders, zoals de werkelijke locatie, de regelgeving of het bedrijf waarvan hij deel uitmaakt.

Hoe geld terugkrijgen van Skillvault?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Skillvault: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Brittanië antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Brittany, bedankt voor het schrijven over Skillvault. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *