✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in mei 2024 door Pedro Martínez González

TOLTECHFX-opmerkingen

In deze sectie we analyseren de makelaar Social Branders (ook wel branders.social genoemd), is een makelaar in financieel advies en netwerkmarketing. Is Social Branders echt aan te raden om een ​​investering te doen? Of kan je beter niet investeren bij dit bedrijf? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

➡️ In deze sectie vindt u: meningen over Social Branders , beweringen , eervaringen , naaranalyse 📊 van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt 2022), en het belangrijkste: Zijn het Social Branders ⚠️ een veilige makelaar? Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

We voeren deze review en beoordeling uit, omdat we verschillende berichten en opmerkingen krijgen over de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. ¿U bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? Laat een reactie achter als reactie op zorgen van klanten.

Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

de makelaar vermeldt onderdeel te zijn van: Branders Inc.

Wat zijn ubicación, De makelaar vermeldt gevestigd te zijn in: Verenigde Staten (dit is waarschijnlijk onjuist omdat het geen details over de locatie vermeldt en het ook niet wordt gereguleerd door de Amerikaanse instantie).

Als we analyseren de regulering van de makelaar: ze vermelden niets over het zijn van een gereguleerde makelaar, waardoor we denken dat het een niet-gereguleerde makelaar is. 

Als we nu verder gaan met analyseren accounttypes aangeboden door Social Branders, merken we op dat het geen informatie geeft over het hebben van verschillende soorten accounts.

Las platformen om te bedienen die Social Branders aanbiedt zijn: het Social Branders platform.

We zullen nu de verschillende bronnen en hulpmiddelen voor handelaren analyseren die Social Branders op haar website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp die op de website worden geboden, een punt in het voordeel van de makelaar kunnen zijn.

Social Branders-website
Social Branders-website

Social Branders biedt niet echt hulp of middelen aan handelaren of geïnteresseerde partijen, slechts een paar videozelfstudies om te begrijpen waar deze makelaar over gaat.

Krijg je geld terug - wij helpen je

| Overige informatie over Sociale Branders |

We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken.

Website: branders.sociaal

Número de Telefono: heeft geen.

Email: [e-mail beveiligd]

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom we een review hebben gedaan over Social Branders. Het is omdat we enkele berichten hebben ontvangen van klanten met vragen over het bedrijf, en we denken graag dat onze beoordelingenpagina beleggers helpt, door belangrijke informatie over het bedrijf te verstrekken, we informatie vrijgeven die elke belegger zou moeten weten voordat hij of zij leunt, voor Invest met een investeringsmaatschappij.

>>> Beoordeling aan Sociale Branders <<

Eindigend met deze sectie, naar onze mening Geloven wij dat het bedrijf Social Branders betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen?

De waarheid is dat we aanbevelen voorzichtig te zijn, omdat: het een niet-gereguleerde makelaar is, we niet weten waar het echt is gevestigd, toen we op zoek waren naar beoordelingen over Social Branders, ontdekten we dat Socia Branders is geclassificeerd als een "spookbedrijf" . We raden aan om voorzichtig te zijn. 

We raden altijd aan om alleen samen te werken met goed gereguleerde bedrijven, is het niet beter om de bescherming van een goede toezichthouder te hebben? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen?

Updated: Fernando Duarte gevestigd in Mexico, deze zwendel heeft talloze veranderingen ondergaan tijdens handelsactiviteiten door kunstmatige intelligentie in te voeren met metaverse en NFT. WIJ RADEN VOORZICHTIG AAN

U moet begrijpen dat een van de weinige maatregelen die het geld van de klant echt waarborgen, de regulering van de makelaar is, dat wil zeggen, het is waarschijnlijk het belangrijkste bij elke makelaar; DAT HET EEN GOEDE REGELGEVING HEEFT, LAAT JE NIET VOOR DE Dwaas. Goede regelgeving houdt in dat er een instantie is waar klanten bij misverstanden of problemen terecht kunnen.

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet correct? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen, u kunt ook een reactie op onze website achterlaten met uw ervaring als u klant bent van de makelaar.

We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen.

[democratie id=”515″]
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

8 reacties op «Social Branders: beoordeling en opmerkingen»

 1. Javier Eraso antwoord

  De CEO van sociale branders is Fernando Duarte, gevestigd in Mexico. Deze zwendel heeft talloze veranderingen ondergaan, waardoor handelsactiviteiten zijn doorgevoerd, kunstmatige intelligentie is ingevoerd met metaverse en NFT en zelfs e-commerce, maar niets werkte en de investeringen gingen praktisch verloren omdat ze nooit groeiden.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Javier, bedankt voor het delen van je ervaring met Social Branders. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze geven je geld niet terug, zelfs niet het initiële geld, en als je ze later stuurt, zie je het niet meer, probeer een klacht in te dienen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 2. Betty antwoord

  Ik heb mezelf gered van het vallen in de val van Social Branders dankzij jou, bedankt aanbevolen makelaars !!!! blijf zo!!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Betty, bedankt voor het schrijven en voor het aanmoedigen van ons.

   Groeten.

 3. gildardo ortiz antwoord

  Hallo, ik was geregistreerd bij sociale branders, wat ik weet is dat ze advies bieden op verschillende gebieden, waaronder live en opgenomen handelsklassen en een maandelijks bedrag van 99 dollar wordt betaald om toegang te krijgen tot die informatie.
  Als je mensen rekruteert, verdien je een commissie van 20% van de betaalde waarde (van de 99 dollar betaald door de nieuwe student), maar ze gebruiken populaire makelaars om te werken. IQ Option werd mij aanbevolen en de leraar gebruikte dezelfde in de lessen. Ik betaalde maar voor een maand en kon niet meer betalen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Gildardo, je weet niet meer wat je moet verzinnen om je klanten te misleiden, bedankt voor het delen van je ervaring met IQ OPTION. De IQ OPTION-makelaar is een SCAM, als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf investeren.

   Een recensie over hen lees je hier: IQ Option

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen:  CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 4. Migue antwoord

  goedemorgen, ik zou graag de mening willen horen van iemand die de diensten van social branders al heeft geprobeerd ... het lijkt interessant, maar zoveel van deze bedrijven worden uiteindelijk opgelicht dat ik al een beetje achterdochtig ben

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hoi Migue, bedankt voor het delen van je ervaring met Social Branders. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *