✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in SwissFX Bank. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over SwissFX Bank zien en vertellen we u waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteswissfxbank.live
🏠 vennootschap*SwissFX Bank Group Limited
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adresvermeldt het niet

⚠️ SwissFX Bank is eigendom van SwissFX bank Group Limited, het bedrijf vermeldt niet waar het zich bevindt, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf is gevestigd op een onbekende plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

We gaan nu verder met het analyseren van de accounttypes die worden aangeboden door SwissFX Bank, in dit geval merken we op dat het vermeldt dat het accounttypes aanbiedt, maar geen informatie verstrekt.

Informatie op internet

SwissFX Bank-website

SwissFX Bank geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, informatieve video's, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? SwissFX Bank Eindwaardering ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ SwissFX Bank.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over SwissFX Bank:

Datum Update nieuws
november 2022We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van SwissFX Bank die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
februari 2023Klacht tegen SwissFX Bank of CONSOB.
Juni 2023Klacht tegen SwissFX Bank of FSMA.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”5843″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met SwissFX Bank.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door SwissFX Bank

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe SwissFX Bank te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik SwissFX Bank rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is SwissFX Bank oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat SwissFX Bank oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is SwissFX Bank betrouwbaar?

Nee. SwissFX Bank is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terug te vorderen van SwissFX Bank?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor SwissFX Bank?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

6 reacties op «Is SwissFX Bank oplichterij? Meningen van 2023»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Camilo, bedankt voor het schrijven over SwissFX Bank. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De FSMA (Financiële Toezichthouder van België) heeft hen een proces-verbaal opgelegd wegens gebrek aan regelgeving en voor het misleiden van hun klanten (Zie FSMA-link).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 1. Lorenzo antwoord

  CONSOB heeft alarm geslagen tegen questi grandi truffatori, statene alla long

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lorenxo, bedankt voor je reactie op SwissFX Bank. Deze makelaar is een SCAM. De CONSOB (Italiaanse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd, omdat ze liegen en niet gereguleerd worden (Zie CONSOB-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Francis antwoord

  Hoe persoonlijk ik ook investeerde, hoe ik met swissfxbank .com om de hoek kwam kijken, hoe ik de prijs kon zien van een gecertificeerde dott Claudio Marelli, sta di fatto che malgrado ho escritto a qualsiasi società Cysec, FCA, consob, la société francese è quella australiana, ed oneindigheid daarboven, nessuno conosce deze samenleving, niet hanno nessuna licentie en purtroppo quello che è perso è perso. Op deze dag heb ik een ander Roemeens accent van mij gebeld met de naam Alessandro Fumagalli (rijker ovunque, ik besta alleen andere mensen die geen fanno-handelaar zijn) met deze naam, ik heb gezegd dat ik het op zijn rekening heb verkocht, om het terug te krijgen dovrebbe Ik zal betalen, als ik deze dingen heb, deze dagen voel ik dat ik ga slapen en ik zal de cazzo niet breken. Cmq hanno cambiato nome del domaine en https://swissfxbank .live/platforms.html, staat aandacht niet toe aan het overtuigen, ik kan me voorstellen dat u een mezzo-salvato hebt. Il nome che vedete non è il mine, ma per scrivere dovevo e quindi ho messo uno a caso, aprite gli occhi

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Francesco, bedankt voor het schrijven over SwissFX Bank. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *