✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in mei 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET in Swissquote investeren. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten wij u essentiële informatie over Swissquote zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitezwitsersequote.com
🏠 vennootschap*Swissquote Bank Ltd
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailheeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresZwitserland

⚠️ Swissquote is eigendom van Swissquote Bank Ltd, het bedrijf is gevestigd in Zwitserland, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypen die door Swissquote worden aangeboden. In dit geval zien we dat het geen accounttypen aanbiedt.

Informatie op internet

Swissquote-website

Swissquote biedt de volgende hulp of bronnen aan handelaren of geïnteresseerde partijen: een korte uitleg over de diensten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, FAQ-sectie, niet veel anders.

Lijst met telefoonnummers

+41 44 825 88 88

???? Swissquote eindbeoordeling ????

Eindelijk, en in een paar woorden, Onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ Swissquote.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Swissquote-nieuws:

Datum Update nieuws
september 2023We ontvangen een groot aantal berichten van Swissquote-klanten die beweren hun kapitaal niet op te kunnen nemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8216″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Swissquote.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Swissquote

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u Swissquote rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Swissquote melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Swissquote een oplichterij – is het een oplichterij?

Ja, wij denken dat Swissquote oplichting is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeiden dat ze hun kapitaal niet konden opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Swissquote betrouwbaar?

Nee. Swissquote is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van Swissquote?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Swissquote?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

7 reacties op «Is Swissquote oplichterij? Meningen»

 1. Susana antwoord

  Hallo! Ze hebben me opgelicht op een website waar ik geld inlegde om winst te maken, en om het op te nemen vroegen ze me om meer belastingen en dus hebben ze me veel geld opgelicht! Vervolgens heb ik contact opgenomen met een Britse advocaat die alles snel heeft opgelost zodat ik een deel van mijn geld kon terugkrijgen en het is precies bij die bank die Swissquote vermeldt, waarin ze mij een e-mail sturen waarin ze mij verzekeren van mijn geld, maar mij vragen om 1200 te betalen. usd voor de opening enz. geef mijn geld vrij, dat zogenaamd via cryptocurrencies naar mij is verzonden. Alles roept bij mij veel twijfels op, en nog meer na al het geld waarmee ze mij hebben opgelicht. Ik heb alle bewijzen van wat er met mij is gebeurd, als je me kunt helpen zou dat geweldig zijn

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Susana, ik denk dat ze je probeerden op te lichten, maar ik betwijfel ten zeerste of ze van Swissquote waren, aangezien het een gereguleerde bank/makelaar is en we er geen klachten over hebben gehad. Heeft u e-mails of de website van de entiteit die contact met u heeft opgenomen?

   Groeten.

 2. FRANCISCO DIAZ GOMEZ antwoord

  Hallo, goedemorgen. Ik schrijf om te zien of u me kunt helpen met een aantal beslissingen die ik moet nemen met betrekking tot een aantal investeringen die ik in het verleden heb gedaan, waarvoor ze me onder internationaal recht hebben gebeld voor een terugvordering van kapitaal, waarvan ze me vertelden dat ze werken met banken en ze vonden mijn kapitaal in een Zwitserse bank genaamd swissquote bank en dat ik een tijdelijke rekening moest openen bij een andere bank uit Engeland genaamd centrale bank waarvan de Zwitserse bank het geld al naar mijn rekening had overgemaakt naar de centrale bank het probleem is dat ik 5000usd moet storten om het account te activeren om geld op te kunnen nemen. Ik weet niet of dit oplichterij kan zijn.

  En het andere probleem dat ik heb, is dat ze me belden van legaal herstel voor een ander herstel van kapitaal, dat is van omega-ruimte voor een totaal van 13300 usd dat slechts 9700 usd kon worden teruggevorderd en van everfx voor een totaal van 24750 usd kan het alleen 19000 usd worden teruggevorderd en deze advocaten hebben de rechtszaak aangespannen bij de lcia, dat is de internationale rechtbank die ik ongeveer 700 usd aan de rechtbank moet betalen om de opnames van die hoofdsteden te kunnen doen, ik weet niet of dit kan ook oplichterij zijn of die vragen kunnen stellen over deze onderwerpen.

  Atte.

  FRANCISCO DIAZ GOMEZ

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo FRANCISCO, degenen van internationaal recht zullen je vertellen dat ze het al hebben teruggekregen (het zal duidelijk een leugen zijn) en ze zullen je vertellen om 10% of een ander bedrag te betalen, je zult betalen, je hebt je geld niet teruggekregen en je zal opnieuw moeten beginnen om uw geld terug te krijgen met een ERNSTIGE EN BEWEZEN HERSTEL ZOALS MYCHARGEBACK.

   Bedankt voor het delen van uw ervaring met Abogados online internationaal recht. Dit vermeende advocatenkantoor is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, ze zijn gekoppeld aan de makelaar die je eerder SCAMDE, ze gaan je niet helpen, ze laten je alleen zien om geld te verzamelen en in het einde houden ze ALLES weer.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Laureano Garcés, bedankt voor je reactie op Swissquote. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *