✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in mei 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in ThinkMarkets. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over ThinkMarkets zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitethinkmarkets.com
🏠 vennootschap*TF Global Markets (VK) Limited
verordeningFCA (Verenigd Koninkrijk) – FSA (Seychellen)
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMT4 en MT5
📌 AdresVerenigd Koninkrijk – Seychellen – Saint Lucia

⚠️ ThinkMarkets is eigendom van TF Global Markets (UK) Limited en TF Global Markets Int Limited, het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, de Seychellen of Saint Lucia (de locatie van het bedrijf verandert afhankelijk van de locatie van de klant). In het geval van de Seychellen of Saint Lucia beschouwen we deze locatie als gevaarlijk voor hun klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Cliënten zijn onbeschermd. Het bedrijf is gevestigd in een plaats ONVEILIG, pas op. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die ThinkMarkets aanbiedt, in dit geval zien we dat het 3 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Standaard$0
Denk $0
Professionele ontwerpmethode$0

Informatie op internet

Think Markets-website

ThinkMarkets geeft een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, live grafieken, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Verenigd Koninkrijk +44 203 514 2374

Australië +61 3 9093 3400

???? ThinkMarkets eindbeoordeling ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ ThinkMarkets.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Investeren bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars in dergelijke landen (zoals de Seychellen) is zeer riskant. U kunt het beste beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Wat is er nieuw op ThinkMarkets:

Datum Update nieuws
juli 2023Afhankelijk van de locatie van de klant, heeft de makelaar een zeer slechte regelgeving (Seychellen), we raden uiterste voorzichtigheid aan, omdat we denken dat het een zeer slechte en niet serieuze regelgeving is.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”5742″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met ThinkMarkets.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door ThinkMarkets

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe ThinkMarkets te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik ThinkMarkets rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is ThinkMarkets oplichterij – is het oplichterij?

We hebben geen tekenen van fraude ontdekt, maar we hebben kunnen detecteren dat het bedrijf, afhankelijk van de locatie van de klanten, in een zeer onveilig land is gevestigd.

Is ThinkMarkets betrouwbaar?

Nee, ThinkMarkets is niet betrouwbaar: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) het heeft een zeer slechte regelgeving 3) Het heeft geen goede reputatie op internet. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van ThinkMarkets?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor ThinkMarkets?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «Is ThinkMarkets een oplichterij? 2023 beoordelingen»

 1. Juan C antwoord

  Ik werk nu iets meer dan een jaar met hen samen en ik heb nog geen nieuws gehad

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan, reageren ze niet op je kapitaal? Kun je ons vertellen wat er met je gebeurt?

   Groeten.

 2. Eduardo antwoord

  Hallo, bedankt voor de analyse, ik wist niet dat de makelaar zich in een onveilig land als de Seychellen bevindt. Bedankt.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Hugo.2, bedankt voor het schrijven over ThinkMarkets. Momenteel wordt deze makelaar als zeer onveilig beschouwd (vanwege de Seychellen-regelgeving).

   Als u meer informatie over hen heeft, vragen we u deze te delen, met alle details die u zich herinnert.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *