✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET in Tickmill investeren. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Tickmill zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitetickmill. com
🏠 vennootschapTickmill Group (Tickmill UK Ltd – Tickmill Europe Ltd – Tickmill Zuid-Afrika (PTY) Ltd – Tickmill Ltd – Tickmill Asia ltd)
verordeningFCA – CySEC – FSCA – FSA
???? E-mail[e-mail beveiligd] - [e-mail beveiligd] (Latijns Amerika)
📈 platformMetaTrader 4 – MetaTrader 5 – Webtrader
📌 Adres3rd Floor, 27 – 32 Old Jewry, Londen, Engeland, EC2R 8DQ – Kedron 9, Mesa Geitonia, 4004 Limassol, Cyprus – The Pavilion, Cnr Dock and Portswood Rd, V andA Waterfront, 8001, Kaapstad – 3, F28-F29 Eden Plaza, Eden Island, Mahe, Seychellen

⚠️ De Tickmill Group bestaat uit verschillende bedrijven in verschillende delen van de planeet en de regelgeving varieert afhankelijk van de locatie van de klant. Voor Latijns-Amerikaanse klanten bestaat er vrijwel geen regelgeving, dus onze aanbeveling voor Latijns-Amerikanen is om deze makelaar te vermijden. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die door Tickmill worden aangeboden, in dit geval zien we dat het 3 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
klassiek$0
Pro$0
VIP$50.000

Informatie op internet

tickmill-website

Tickmill biedt onder andere een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, educatieve sectie, FAQ-sectie, persoonlijke ervaringen.

Lijst met telefoonnummers

 • +248 434 7072 (Latijns-Amerika)
 • +44 203 835 5105 (VK)

???? Laatste Tickmill-waardering ????

Tot slot, en in een notendop, voor gebruikers die in Latijns-Amerika wonen, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Tickmill.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Tickmill:

Datum Update nieuws
-Momenteel geen nieuws

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”1096″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Tickmill

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Tickmill te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Tickmill rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Tickmill oplichterij - is het oplichterij?

Ja, we kunnen u vertellen dat het voor Latijns-Amerika gevestigd en gereguleerd is in een ZEER ONVEILIG land.

Is Tickmill betrouwbaar?

Nee. Tickmill is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) (voor Latijns-Amerikaanse klanten) is een NIET-GEREGLEMENTEERD bedrijf 3) Er zijn veel klachten. Deze kenmerken maken het bedrijf zeer onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Tickmill?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Tickmill?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

16 reacties op «Tickmill: beoordeling en opmerkingen»

 1. luis antwoord

  Hallo vriend. Vertel me wat je me kunt vertellen over de FXTM-makelaar, is het een betrouwbare makelaar of is het oplichterij. Ik hoop dat je me kunt helpen. Bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luis, je kunt een recensie lezen via deze link: FXTM.

   Groeten.

 2. luis antwoord

  ok vriend en over de aanbeveling van een makelaar waarin ze het geld werken aan de persoon die je me vertelt, weet je er een of niet.Dank je.

 3. Luis Vargas antwoord

  Bedankt vriend, ik heb deze makelaar al leren kennen en hij heeft geen goede referenties, ik was net een klein beetje verwijderd van het investeren van mijn geld bij hen en godzijdank deed ik dat niet omdat ik er later spijt van zou hebben. vertel me over global trader atf, er zijn positieve en andere negatieve opmerkingen over deze makelaar en ik wil ook weten of u een makelaar kunt aanbevelen waar men hun geld kan beleggen en zij het beheren op de manier die zij het beste voor een makelaar achten. Ik heb gehoord dat er vooral in de Verenigde Staten zijn, maar ik heb niet het geluk gehad om erachter te komen wie ze zijn. Ik hoop dat je me kunt helpen met wat ik je schrijf. Gefeliciteerd met het werk dat je doet, je moet voorzichtig als u weet hoe u moet beleggen. Gefeliciteerd.

 4. luis antwoord

  Wauw, ik las al de opmerkingen over UMARKETS, ik stond op het punt ze geld te sturen voor alles wat ze me aanboden. In ieder geval bedankt. Ik zou graag meer willen weten over GLOBAL TRADER ATF, ze zeggen dat het het Argentijnse nationale team sponsort als een haak voor wat ik zie is. Ik zou graag willen weten of deze makelaar serieus is of een oplichterij sinds een paar maanden geleden negatieve dingen over hen werden gezegd als oplichters, enz. en nu ik lees, zie ik dat ze heel goed over hen spreken, ik ik weet niet of ze de service hebben verbeterd of niet. Ik zou het op prijs stellen als u op hen zou reageren. Hartelijk dank.

 5. luis antwoord

  Ik zou graag meer willen weten over de MARKETS-makelaar, is deze makelaar veilig of niet?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luis, er zijn veel makelaars die het woord MARKTEN hebben, heb je de website om te weten over welke je het hebt?

   Groeten.

 6. luis antwoord

  Wat ik gisteren schreef was van enig nut, want de waarheid was dat ik in de war was door wat ze schreven over of het wel of niet een aanbevolen makelaar was. Gelieve de volgende keer dat u iets publiceert het goed te beoordelen. Ik feliciteer u met het werk dat u doet voor het welzijn van ons allemaal die op zoek zijn naar een serieuze en verantwoordelijke makelaar, ik feliciteer u.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luis, daar zijn we voor, er kan altijd een fout zijn, maar gelukkig hebben we gebruikers zoals jij die niet aarzelen om commentaar te schrijven, heel erg bedankt!

   Groeten.

 7. Vero antwoord

  Bedankt voor de review, ik was op zoek naar meer informatie over tickmill

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Vero, bedankt voor je reactie op Tickmill. Deze makelaar wordt aanbevolen, we hebben geen klachten over hen ontvangen en tot nu toe hebben we kunnen zien dat ze op een serieuze en professionele manier werken.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

   • Rohness

    Waarom bevelen ze deze Tickmill-makelaar in het artikel aan, maar beschuldigen ze hem van oplichting in de opmerkingen,
    Update uw beoordelingen, leg uit, is het een scam of niet?

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Rohness, de opmerking is bijgewerkt, het is een aanbevolen makelaar.

    Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *