✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Ruil GF-opmerkingen

 

➡️ In deze sectie We zullen Trade GF analyseren (ook wel genoemd: tradegf.com en tradegf.net), is een makelaar van Forex, cryptovaluta's en CFD's. Is Trade GF echt een aanrader voor het doen van een investering? Of kan je beter niet investeren bij dit bedrijf? ⛔ Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen. ✅

dan je kunt het volgende vinden: meningen over Trade GF ✅, claims, klachten 😡, ervaringen 📝, analyse 📊 van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt 2022), en de belangrijkste: Is Trade GF ⚠️ een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.


Krijg je geld terug - wij helpen je

 


ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

Handel in GF vermeldt deel uit te maken van: Handel GF Limited.

❌ Met betrekking tot uw ubicación, het bedrijf is gevestigd in Saint Vincent en de Grenadines volgens de website, hoewel op basis van de informatie die we hebben ontvangen, is uw werkelijke locatie op Medellín Colombia.

❌ Als we je analyseren veiligheid, merken we op dat de Trade GF-website de . vermeldt VFSC-regelgeving, maar dit is volledig onwaar, de getoonde certificaten zijn alleen vervalste documenten.

LET OP: Trade GF is een makelaar NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze moeten voldoen aan zeer strenge eisen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is: heel riskant.

 

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de soorten accounts die het biedt Handel in GF, in dit geval, we zien dat het biedt 4 verschillende soorten plannen. We laten een afbeelding achter met meer informatie over elk type account.

Beginnersaccount: minimale eerste storting $250, minimale lotgrootte van 0.01, zwevende spread, 24-uurs klantenondersteuning, accountmanager en dagelijkse marktanalyse zullen ook worden geboden, naast andere functies.

Handelsrekening: minimale eerste storting $1.000, minimale lotgrootte van 0.01, zwevende spread, 24-uurs klantenondersteuning, accountmanager en dagelijkse marktanalyse zullen ook worden geboden, naast andere functies.

Expert-account: minimale eerste storting $5.000, minimale lotgrootte van 0.01, VASTE spreiding, 24-uurs klantenondersteuning, accountmanager, mobiel handelen, overdracht zonder extra kosten en dagelijkse marktanalyse worden onder andere ook geboden.

VIP-account: minimale eerste storting $100.000, voor alle andere accountfuncties moet u contact opnemen met Trade GF.

Handel in GF-accounttypes
Handel in GF-accounttypes

In de volgende foto U kunt meer informatie krijgen over de soorten rekeningen. Klik hier om de afbeelding op ware grootte te zien.

La platform om te werken dat Trade GF aanbiedt is: eigen podium.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die Handel in GF biedt op haar website. Wij zijn van mening dat de bronnen en hulp op de website een groot punt in het voordeel van de makelaar.

Handel GF-website
Handel GF-website

Handel in GF biedt het volgende: hulpmiddelen of middelen voor handelaren of geïnteresseerden: live grafieken, educatief centrum met verschillende verklarende video's, hoewel het niet mogelijk is om ze te openen als u geen klant bent.

 

Nieuws over TradeGF

In de video zie je nieuws van een televisiezender in Peru die makelaars noemt die een groot aantal Peruaanse burgers hebben opgelicht, waaronder de makelaars: Apolotrade, FXColegio, InvestMarkets, Nordfx Orotrader, TradeGF, Tradeprincipal, Tradeview. WEES ZEER VOORZICHTIG MET DIT SOORT FRAUDULE BEDRIJVEN.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op Handel in GF

 

???? We zullen je iets meer nalaten dan informatie voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. ????

🌏 Website: tradegf.com | tradegf.net

📞 Telefoonnummer: +44 208 0890040 | +44 208 0890039 | +44 203 1500376

📧 E-mail: [e-mail beveiligd] | [e-mail beveiligd]

Je vraagt ​​je misschien af waarom we een recensie hebben gemaakt over Trade GF. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

 

Waardering aan Handel in GF

Eindigend met deze sectie, naar onze mening: Geloven wij dat het bedrijf Trade GF betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? ⭐ Analyse van 2022 ⭐

Nadat je het hebt onderzocht, raden we aan: wees oplettend, aangezien het een illegaal bedrijf, duidelijk aangegeven voor geld van mensen aannemen door middel van bedrog en bedrog. Het is heel beetje transparant, Nou, het biedt nauwelijks legale informatie, niet laten zien echte gegevens over uw registratie en ook geen regelgeving heeft (ongereguleerd bedrijf). ❌


📛 In het kort: Het lijkt geen goed idee, we raden aan om voorzichtig te zijn. 📛

LET OP : We hebben berichten ontvangen van klanten die verzekeren dat: Handel in GF onderhoudt een nauwe relatie met fxlatam, een makelaar met een slechte reputatie en met veel klachten ertegen, beschuldigd van oplichting van zijn gebruikers. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

 

 

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en brokergebruikers kunnen stemmen. 🔻🔻 

 

[democratie id=”61″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

211 reacties op «Trade GF: beoordeling en opmerkingen»

 1. maria antwoord

  TRADER GF heeft mij opgelicht met $750 en toen ik het wilde opnemen, zeiden ze dat ik $500 moest investeren. om me terug te kunnen trekken en toen hebben ze mij geblokkeerd en heb ik niets meer gehoord van deze oplichters

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maria, bedankt voor je reactie op Trade GF. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 2. Aniceto Rivera antwoord

  Helaas ben ik ook opgelicht door deze makelaar genaamd TRADER GF, ik heb veel schulden gemaakt waarvoor ik tot nu toe duur moet betalen voor de gevolgen, het ergste is dat ze het nu in naam van de FCA doen. Ze doen zich voor als FCA-personeel dat om bedragen vraagt ​​om het geïnvesteerde geld terug te krijgen, wat zogenaamd de FCA is. De frauduleuze TRADER GF is tussenbeide gekomen. Erg jammer, ik hoop dat iemand mij kan helpen het verloren geld terug te krijgen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Aniceto, bedankt voor je reactie op Trade GF. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *