✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in TradesUniversal. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over TradesUniversal zien en vertellen we waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitetradesuniversal.com – tradesuniversal.com
🏠 vennootschapUniversal Scale Investment Ltd
verordeningniet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresDesconocida

⚠️ TradesUniversal is eigendom van Universal Scale Investment Ltd, het bedrijf vermeldt niet waar het zich bevindt, gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf is gevestigd op een onbekende plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

We gaan nu verder met het bespreken van de accounttypen die TradesUniversal aanbiedt, in dit geval merken we op dat het geen accounttypen biedt.

Informatie op internet

TradesUniversele website

TradesUniversal geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, een educatief gedeelte, live grafieken, marktnieuws hoewel in het Engels, economische kalender ook in het Engels, waarschuwingen, enkele financiële rekenmachines, niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

  • + 44 7445145115
  • +34 919 014403
  • + 51 17097386
  • + 52 2229126876
  • + 56 422565629

???? TransactiesUniversele eindbeoordeling ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET TradesUniversal.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over TradesUniversal:

Datum Update nieuws
Augustus 2022We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van TradesUniversal die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
november 2022Het bedrijf TradesUniversal is gekoppeld aan 44HandelsEen bedrijf met een slechte reputatie.
kan 2023Klacht tegen TradesUniversal namens CNMV.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”5468″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met TradesUniversal.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door TradesUniversal

Hoe u transacties kunt meldenUniversal

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik TradesUniversal rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is TradesUniversal een oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij zijn van mening dat TradesUniversal Scam is. We hebben berichten ontvangen van klanten die melden dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is TradesUniversal betrouwbaar?

Nee. TradesUniversal is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van TradesUniversal?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor TradesUniversal?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

31 reacties op «Is TradesUniversal een oplichterij? 2023 beoordelingen»

  1. Rafael Riveiro Dominguez antwoord

    Hallo, ik ben Rafael Riveiro en ik ben opgelicht voor € 40000 door Acainvescorp en Universal Afternoons. Kunt u mij vertellen in welk gereguleerd bedrijf ik kan kiezen om opnieuw te investeren en mijn gestolen geld terug te krijgen?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *