✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie geven wij u onze evaluatie of wij Transaction Capital LTD als een veilig of onbetrouwbaar bedrijf beschouwen. Wij nodigen u uit om onze volledige analyse te lezen om alle nodige informatie te verkrijgen.

We hebben een grondige analyse van de website uitgevoerd, waarbij we elk detail hebben waargenomen en de fundamentele kenmerken hebben onderzocht waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar. Denk hierbij aan aspecten als de locatie van het bedrijf, de entiteit waarmee het verbonden is, de regelgeving ervan, maar ook de reputatie op de financiële markt...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over Transaction Capital LTD en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitetranzactionkapitalltd.co.za
🏠 vennootschap*Bedrijf wordt niet vermeld
verordeningMaakt geen melding van de regelgeving ervan
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adres9628 Fifth Avenue, New York, NY10022, Verenigde Staten
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2023-07-12
BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar

Bedrijf: ⚠️ Transaction Capital LTD is eigendom van Transaction Capital LTD.

Locatie: ⚠️ Hoewel het bedrijf beweert in de Verenigde Staten gevestigd te zijn, hebben wij ernstige twijfels over de juistheid van deze informatie.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Transaction Capital LTD?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Transaction Capital LTD is een: cryptocurrency-makelaar.

Accounttypen

soorten accountsMINIMALE EERSTE AANBETALING
ZilverR 5,000
Tijdloos goudR 50,000
BronsR 500,000

Informatie op internet

website transactionkapitalltd

Hier presenteren we een screenshot van de Transaction Capital LTD-website, namelijk tranzactionkapitalltd.co.za. De opname is gemaakt in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– Wij hebben het volgende telefoonnummer gevonden: geen telefoonnummer vermeld

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

* Regulering van transactiekapitaal LTD

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Het gebrek aan informatie over de regelgeving voor makelaars baart grote zorgen. Omdat het niet gereguleerd is, blijven klanten en hun fondsen volledig onbeschermd. In het geval dat de makelaar frauduleus handelt, kunnen klanten mogelijk hun geld niet terugkrijgen. Daarom is het van cruciaal belang om voorzichtig te zijn als u overweegt geld naar een niet-gereguleerd en onbeschermd bedrijf te sturen. Het wordt aanbevolen dat u alle opties zorgvuldig evalueert voordat u een financiële transactie uitvoert.

???? Eindwaardering van Transaction Capital LTD ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Transaction Capital LTD en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Locatie: Er wordt vermeld dat het zich bevindt op een plaats die als veilig wordt beschouwd, zoals de Verenigde Staten, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is waarmee ze klanten proberen te misleiden.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de FCA, de Britse toezichthouder). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Transaction Capital LTD presenteert zichzelf als een cryptocurrency-makelaar, met een veronderstelde locatie in de Verenigde Staten, een land dat geassocieerd wordt met financiële zekerheid. Er bestaat echter scepsis over de waarheidsgetrouwheid van deze informatie, aangezien het een poging lijkt te zijn om vertrouwen onder klanten op te bouwen. Nog zorgwekkender is het gebrek aan details over de regelgeving, wat erop wijst dat het bedrijf opereert zonder onderworpen te zijn aan enig regelgevingskader, wat aanzienlijke risico's voor klanten met zich mee kan brengen. Er zijn klachten gemeld aan financiële toezichthouders, zoals de Britse FCA, die het belang onderstrepen van uiterste voorzichtigheid bij het overwegen van een zakelijke relatie met dit bedrijf. Bovendien weerspiegelt het ontbreken van informatie over de moedermaatschappij een gebrek aan transparantie en ernst in haar activiteiten, wat nog meer redenen tot bezorgdheid geeft.

Helaas roept dit gebrek aan transparantie en duidelijkheid over belangrijke kwesties zoals regelgeving en bedrijfsstructuur, samen met eerdere beschuldigingen, ernstige vragen op over de integriteit en betrouwbaarheid van Transaction Capital LTD.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Potentiële klanten wordt geadviseerd om de risico's grondig te onderzoeken en zorgvuldig af te wegen voordat zij een transactie met dit bedrijf aangaan. 🚨🚨

updates

Nieuws over Transaction Capital LTD:

Datum Update nieuws
kan 2024Klacht tegen Transaction Capital LTD van financiële toezichthouder FCA

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Transaction Capital LTD.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Transaction Capital LTD

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u transactiekapitaal LTD kunt rapporteren

Als u ontevreden bent over de dienstverlening van het bedrijf en dit wilt melden, vindt u hieronder, in de rubriek veelgestelde vragen, hoe u dit het beste kunt doen.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Transaction Capital LTD?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Transaction Capital LTD rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Transaction Capital LTD betrouwbaar?

Nee. Transaction Capital LTD is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: deze makelaar vermeldt dat hij in de Verenigde Staten is gevestigd en geeft geen informatie over de regelgeving of het bedrijf waartoe hij behoort. Een ander zorgwekkend feit is dat de makelaar te maken krijgt met een klacht van de toezichthouder FCA, Financial Authority of the United Kingdom.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van Transaction Capital LTD?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Transaction Capital LTD: mening en commentaar – Is het oplichterij?»

 1. Victor antwoord

  Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Victor, bedankt voor het schrijven over Transaction Capital LTD. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *