✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in Turbo. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Turbo zien en vertellen we waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteweareturbo.io
🏠 vennootschapvermeldt het niet
verordeningniet gereguleerd
???? E-mailheeft geen
📈 platformeigen platform
📌 Adresonbekend

⚠️ Turbo vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf vermeldt niet waar het zich bevindt, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf is gevestigd op een onbekende plaats, pas op. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes die Turbo aanbiedt, in dit geval zien we dat het geen accounttypes biedt.

Informatie op internet

Turbo-website

Turbo geeft slechts een korte uitleg van de diensten die het aanbiedt, niet veel anders.

Lijst met telefoonnummers

 • Tot nu toe heeft het bedrijf geen telefoonnummers.

???? Laatste Turbo Rating ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Turbo.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Turbo Video Review - We Turbo

updates

Turbo-nieuws:

Datum Update nieuws
Augustus 2022Turbo broker is gekoppeld aan FxWinnenEen bedrijf met een slechte reputatie.
april 2023Klacht tegen Turbo de financiële toezichthouder AMF

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van Turbo? Wat is jouw ervaring geweest?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Turbo.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Turbo

Turbo rapporteren?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Turbo rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Turbo een oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij zijn van mening dat Turbo Scam is. We hebben berichten ontvangen van klanten die melden dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Turbo betrouwbaar?

Nee. Turbo is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Turbo?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Turbo?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

31 reacties op «Is Turbo een oplichterij? 2023 beoordelingen»

 1. Luca antwoord

  Het wordt aan de kaak gesteld door AMf, wees voorzichtig.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luca, bedankt voor je reactie op Turbo. Deze makelaar is een SCAM. De AMF (Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 2. ibt gestolen antwoord

  Welnu, sinds januari 2023 hebben ze geen geld teruggegeven, volgens hen omdat ze veel gebruikers hebben en het moeilijk voor hen was, tot december 2022 hadden ze geleverd wat gevraagd was, maar vanaf januari 2023 hebben ze niets teruggegeven

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ibeth, ze blijven betalen met je eigen geld en dat van nieuwe klanten totdat ze een goed bedrag hebben verzameld en excuses beginnen te verzinnen om niet te betalen, zo doen al deze zwendelmakelaars zoals Turbo. Bedankt voor uw reactie op Turbo Trading. Deze makelaar is een SCAM (Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade en DowFx maken deel uit van een criminele groep die zich toelegt op internationale zwendel). Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze meer geld van je willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.