✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Ultron is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over Ultron zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteultran.foundation
🏠 vennootschapULTRON TECHNOLOGIES INCORPORATED
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 09 februari 2022
BedrijfstypeLaag 1-blockchain

Bedrijf: Ultron is eigendom van ULTRON TECHNOLOGIES INCORPORATED.

locatie: Ultron vermeldt niet waar het zich bevindt. Vertrouwen op een bedrijf dat niet vermeldt waar het zich bevindt, is erg gevaarlijk, wees voorzichtig.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Ultron?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Ultron is een laag 1-blockchain, net als Bitcoin of Ethereum. De blockchain-infrastructuur van de Ultron Foundation presenteert als belangrijkste digitale bezit de ULTRON-token (ULX).

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

website van Ultron Foundation

Hier laten we u een screenshot zien van de Ultron-website, namelijk ultron.foundation. De opname is gemaakt in November van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

???? Ultrons eindbeoordeling ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Ultron en zijn wij tot de volgende conclusie gekomen over dit bedrijf:

Waarschuwing over investeringen in Ultron Blockchain

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het overwegen van beleggen in Ultron. De relatieve nieuwigheid van het project en de lage zichtbaarheid ervan op de markt kunnen zich vertalen in een aanzienlijk risico voor investeerders. De huidige waarde van het Ultron ULX-token, vastgesteld op $0.10, weerspiegelt het gebrek aan consolidatie en erkenning in de crypto-ruimte, wat het moeilijk zou kunnen maken om op korte termijn winst te maken. Gezien de inherente volatiliteit van opkomende projecten bestaat de mogelijkheid dat dit het geval is Ultron bereikt niet de volwassenheid die nodig is om investeringsstabiliteit te garanderen. Geïnteresseerde partijen wordt geadviseerd om meer gevestigde en geconsolideerde opties in de wereld van cryptocurrencies te verkennen om potentiële risico's te beperken en een solidere investering te garanderen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Ultron-nieuws:

Datum Update nieuws
Maart 2022Ultron Foundation werkt samen met netwerkmarketingbedrijf mavie.global

Opiniones de los usuarios

Wat vindt u van de Ultron Foundation? Wat is jouw ervaring geweest?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Ultron.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Ultron

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u Ultron rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Ultron?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Ultron melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Ultron betrouwbaar?

Nee. Ultron is niet betrouwbaar. Gezien de volatiliteit die inherent is aan opkomende projecten bestaat de mogelijkheid dat Ultron niet de noodzakelijke volwassenheid zal bereiken om de stabiliteit van de investering te garanderen.

Hoe krijg ik geld terug van Ultron?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

22 reacties op «Ultron Foundation: Mening en commentaar – Is het oplichterij?»

 1. Yurany antwoord

  Hallo ULTRON MAVIE is een “SCAM”, ik heb in november 2022 een investering gedaan en vermoedelijk in november 2023 zou ik 30% van mijn investering + de winst kunnen opnemen, maar het was allemaal een leugen, ze lieten me niet 15% van de winst opnemen geld geïnvesteerd en 0 winst, toen ik de teruggave van mijn investering vroeg, ontkenden ze dit, dit is het antwoord dat ze mij gaven. INVESTEER ALSTUBLIEFT NIET, MAVIE ULTRO IS EEN DIEFSTAL

  Lieve,

  Bedankt dat u contact heeft opgenomen met de ondersteuningsafdeling van MaVie.

  In dit geval is er een NFT aangeschaft die is geslagen en binnen de blockchain is het niet mogelijk om deze, zodra deze zich al binnen de blockchain bevindt, te annuleren.

  Heeft u vragen, wij staan ​​tot uw dienst.

  Groetjes, Mavie
  Luis | Ondersteuningsteam

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Yurany, we hebben verschillende klachten ontvangen en het lijkt duidelijk op oplichterij. Als ze erop aandringen, wees dan niet gehaast, stuur geen geld, oplichters oefenen meestal veel druk op je uit, zodat je dat niet doet denken. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Kunt u ons de website doorgeven? Bedankt.

 2. Candela Davila antwoord

  Ik wil u bedanken voor de analyse waardoor ik mijn investering heb kunnen terugverdienen. Bedankt!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Candela, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 3. Axel Mateos antwoord

  Hartelijk bedankt! Dankzij deze analyse kon ik het verloren geld terugkrijgen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Axel, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 4. Silvio Guzman antwoord

  Ultron is een oplichterij, let op!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Silvio, bedankt voor je reactie over Ultron Foundation. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om je te beroven, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en dat ze het behouden.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Tijdelijke afbeelding voor Julian Alvarez antwoord

  Ultron steelt het geld van al zijn klanten, je zult zien, vraag 100% van je geld, als het een serieus bedrijf of makelaar is, zal het je teruggeven zonder iets terug te vragen, zo niet, dan maken ze excuses, het is heel simpel, probeer je geld te vragen.

  Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hoi Julian, niemand ziet je geld terug, dat kan ik je verzekeren. Bedankt voor uw opmerking over de Ultron Foundation. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om je te beroven, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en ze houden het.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 6. Ex werknemer antwoord

  Ultron is oplichterij, ik heb in hun kantoren gewerkt en binnenkort zal ik verslag uitbrengen over de locatie, namen van eigenaren, bazen en commercials en meer informatie over dit bedrijf van oplichters....tic-tac

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ex-werknemer, als u zich de schade hebt gerealiseerd die deze criminelen mensen aandoen en de levens die deze criminelen ruïneren, doet u er goed aan deze informatie te verstrekken en als u het niet bent, laat het dan een andere persoon zijn, vaak vragen ze ons voor de gegevens van de mensen die hen helpen een financiële beloning te geven voor hun eerlijkheid.

   Groeten.

 7. Manolo antwoord

  Ik krijg ze niet zover dat ze me mijn geld geven, ik heb om alles gevraagd en ze antwoorden me niet meer, ik claim al maanden en niets

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Manolo, bedankt voor je reactie over Ultron Foundation. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om je te beroven, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en ze houden het.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 8. Juan Pablo antwoord

  Voor ieders informatie, Ultron is een blockchain, geen makelaar, zoals hier op deze pagina wordt vermeld, dat de informatie die het verstrekt niet betrouwbaar is.
  Ontdek het op echte cryptocurrency-portals, niet op een pagina die zogenaamd makelaars verifieert die geen echte informatie hebben.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan Pablo, bedankt voor je opmerking over de Ultron Foundation. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om je te beroven, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en ze houden het.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Justiciero antwoord

   Het zijn verdomde oplichters, ze winnen je vertrouwen en dan houden ze al je geld, mijn vader heeft geïnvesteerd en zijn spaargeld is op om met pensioen te gaan, nu zal hij onvermoeibaar moeten werken tot hij sterft, deze klootzakken gaan betalen, Ik weet al waar ze zijn!!!

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Justiciero, deel indien mogelijk het adres, er zijn velen getroffen door deze criminelen die ook hun geld willen terugkrijgen, veel werknemers die geld hebben verdiend door hard te werken zijn opgelicht door deze oplichters. Help ons en deel het adres van deze georganiseerde bende die gespecialiseerd is in het stelen van haar klanten op basis van leugens en manipulaties.

    Groeten.

 9. Per ja. antwoord

  Hallo, goedemiddag, ze proberen me te overtuigen om in ultron te investeren via twee beheeragenten van GOATTEAM. Kun je me een referentie geven als ik besluit het te proberen of het zal me zoals jaren geleden overkomen dat ik de investering weer verlies, Ik verloor al mijn schatten en ik verloor al mijn contacten deze piraten dieven van geld verloren dromen bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Pere, bedankt voor je opmerking over Ultron Foundation. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om je te beroven, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en ze houden het.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 10. ANDRES antwoord

  Ze zijn alles. GOEDE ZORG.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ANDRES, bedankt voor je reactie over Ultron Foundation. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en dat ze het houden.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.