✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in United Trading. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over United Trading zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitetheunitedtrading.com
🏠 vennootschap*United Trading Ltd (een dochteronderneming van Vega One Trading LLC)
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresCyprus en Saint Kitts en Nevis
-update: Volgens berichten van oud-medewerkers zijn de kantoren van de makelaar in Cali, Colombia.

⚠️ United Trading is eigendom van United Trading Ltd, het bedrijf het bevindt zich in Cyprus en Saint Kitts en Nevis, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de accounttypes analyseren die worden aangeboden door United Trading, in dit geval merken we op dat het geen accounttypes aanbiedt.

Informatie op internet

United Trading-website

United Trading biedt in feite geen hulpmiddelen of middelen aan handelaren of belanghebbenden.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? De uiteindelijke beoordeling van United Trading ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ United Trading.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over United Trading:

Datum Update nieuws
januari 2021Klacht tegen United Trading of financiële toezichthouder CNMV
Juni 2023We ontvangen berichten van klanten die verzekeren dat United Trading samenwerkt met ST wereldwijde markten.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”531″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met United Trading.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door United Trading

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe United Trading te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik United Trading melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is United Trading oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat United Trading oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is United Trading betrouwbaar?

Nee. United Trading is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van United Trading?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor United Trading?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

76 reacties op «Is United Trading oplichterij? Meningen van 2023»

 1. Juan C Monroy antwoord

  Goedemorgen, helaas ben ik ook slachtoffer geworden van deze groep mensen, dat iemand met de goede wil om in de toekomst een extra inkomen te kunnen hebben, kapitaal investeert, wat in mijn geval kapitaal is dat ik niet had en dat ik had aangevraagd om het te lenen.
  Nu restte alleen nog de schuld, 360 dollar die helaas verloren (gestolen) was.
  De persoon met wie ik contact opnam heette Carlos Davalos, die van het ene op het andere moment gewoon stopte met het beantwoorden van mijn e-mails en me niet meer belde.
  Is er vanaf vandaag, 12 september, iemand die al een reactie heeft gehad? Iemand die er misschien in is geslaagd een deel van zijn geld terug te krijgen...

  Ik blijf alert op eventuele opmerkingen, ik ben geïnteresseerd in een reactie.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan, alle getroffenen moeten een klacht indienen bij de politie in hun land. Je kunt de makelaar niet vertrouwen, ze gebruiken altijd valse namen en je moet weten dat het geld dat je investeert zodra het binnenkomt, wordt bewaard en er een briefje op je platform verschijnt voor datzelfde bedrag, vanaf dat moment voer je transacties uit met fictief geld en zij alleen zoek het kwijt om te behouden wat ze al hebben gespaard, als je wint vragen ze om meer en als je verliest houden ze het geld dat je hebt gestuurd. Ze zijn een fraudeur, ZE HEBBEN GEEN REGELGEVING. Bedankt voor uw reactie op United Trading.

   U kunt de beoordeling van deze makelaar en de opmerkingen lezen via deze link: Verenigde handel

   Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (Financiële Toezichthouder van Spanje) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U.

   Groeten.

 2. Stella Gonzalez antwoord

  Hallo, ik ben Luz Stella, dit overkomt me nu en ze hebben het platform al gesloten. Ik kon de afgelopen dagen bevestigen dat dit zou gaan gebeuren, omdat vreemd genoeg een persoon die met hen samenwerkte mij en ongeveer 18 andere mensen waarschuwde dat dit ging gebeuren. Eerst geloofde ik hem niet omdat zijn verhaal niet oprecht leek, aangezien hij hulp aanbood door te zeggen dat we iets moesten intrekken als we konden, en dat de rest die niet kon worden verwijderd dat we ons geen zorgen moesten maken omdat hij ons hielp het te herstellen door migreren naar een andere Broker; dat dit was gecertificeerd met alle vergunningen, en dat wat we daar hebben neergezet, de makelaar de andere 50% heeft bijgedragen omdat het een genereuze manier was dat hij instemde met deze regeling om mensen daar te passeren, en dat we ons geld niet zouden verliezen. Het vreemde is dat de e-mail waarmee hij communiceerde dezelfde was die hij gebruikte in United, en toen we hem naar dit alles vroegen, raakte hij boos en zei dat hij ons alleen maar wilde helpen en dat hij niet begreep waarom we betwijfelde omdat hij de enige persoon was die Hij ons had gewaarschuwd voor alles wat er in deze makelaar gebeurde, en dat het kantoor in Miami spoedig zou sluiten, omdat er niemand meer was, en dat het kantoor in Cyprus voorlopig bleef. Zijn reden is dat hij erin was geslaagd om deze e-mail en de telefoon te behouden, om degenen te redden die hij kon in deze overgang, aangezien hij het niet eens was met wat we zouden verliezen. En dat we moeten proberen zoveel mogelijk te krijgen. Maar ik weet echt niet of het iemand is gelukt om iets naar buiten te krijgen, want velen klaagden inmiddels al dat ze niet betaald kregen. Ik was niet in staat om iets op te nemen en mijn kapitaal is $ 4.049 dollar, dat ik heb weten te behouden in 2 van de twee jaar dat ik daar was. Gedurende deze tijd werd ik misleid omdat ze me vertelden dat als ik me terugtrok, ik de kans zou verliezen om laat de rekening geloven. En aangezien mijn investering hierin al die tijd $ 6.000 bedroeg, moedigden de adviseurs me aan door me te beloven dat ik de verloren $ 2.000 zou terugkrijgen omdat mijn kennis superieur was aan die van anderen. Deze persoon die zelfs op dezelfde vrijdag 16 juni communiceerde, noemt zichzelf Mauricio Sandoval. Hij liet ons een bericht achter dat het platform al gesloten was, maar aangezien het contract met het C-handelaarsplatform deze week afliep, konden we het platform zelfs met de saldi nog zien. En inderdaad vandaag dat ik hem ging openen, is er niets meer van te zien. Gewoon een bericht dat platform uitgeschakeld is. Ik weet niet wat ik eraan moet doen, en ik kom naar je toe als je me kunt helpen, aangezien ik bewijs heb met de e-mails, en ik heb diezelfde vrijdag verschillende foto's van het platform gemaakt om aan te tonen dat dit account echt bestaat. De makelaar waarnaar hij ons wilde laten migreren, heet STG Markets. Ik heb ook de namen van alle mensen in de laatste e-mails en daar kun je controleren wat ik allemaal zeg.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luz Stella, alle getroffenen moeten aangifte doen bij de politie in hun land. Je kunt de makelaar niet vertrouwen, ze gebruiken altijd valse namen en je moet weten dat het geld dat je investeert als het binnenkomt, ze houden en er verschijnt een briefje op je platform van hetzelfde bedrag, vanaf dat moment voer je operaties uit met fictief geld en zij alleen zoek naar verlies om te behouden wat ze al hebben gespaard, als je wint, vragen ze je om meer en als je verliest, houden ze het geld dat je hebt verzonden. Ze zijn oplichterij, ZE HEBBEN GEEN REGELGEVING. Bedankt voor je reactie op United Trading.

   U kunt de beoordeling van deze makelaar en de opmerkingen lezen via deze link: Verenigde handel

   Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (Financiële Toezichthouder van Spanje) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U.

   Groeten.

 3. Manuel A. Latorre G. antwoord

  Hallo, in maart van het jaar 2021 ontving ik geld in Colombia van Colpensiones omdat ze geen enkel pensioen voor een stel goedkeurden, niet wetende dat we 1450 weken hadden, en het was onmogelijk, en ik dacht dat het handig was om hierop inkomsten te zoeken kant van een handelaar in vreemde valuta, 100% de procedure negerend, zoals het was gedaan, maar deze dieven weten niet hoe ze op het web erachter kwamen dat ik op zoek was naar een serieuze agent om in dit bedrijf te werken, en deze mensen die zijn, betreed er een met duizenden trucs, en noem je verschillende vrouwelijke personages die heel goed over het bedrijf spreken en dezelfde mannelijke mensen zogenaamd met een goede training in het beheer van deze platforms, waardoor je ze gelooft, en ik wilde lid worden een goede makelaar, stel je voor dat ik viel volgens mijn onschuld hierover, in Colombia wist ik in de volksmond niets over het werken met dit soort makelaar Oplichters die er een beginnen te bellen zogenaamd uit "Miami" om zogenaamd te beginnen met 200 USD en beginnen te verdienen hij ziet in de eerste dagen dat het een uitstekende zaak is, maar ze beheren alles, je negeert hoe ze het platform beheren, en ze laten je de ene dag inkomsten zien en op de tweede of derde dag vragen ze je om meer geld zogenaamd om meer te verdienen en op die manier nemen ze 200-300 en als ze je bedriegen, gaan ze door. Kijk, wat is het dat je meer geld moet inzetten dan 150, 500 of 1000 USD om meer te verdienen? En als ze je beroven voor Sorry Stupid, in bedrijven stappen waarvan je niet weet hoe je ermee om moet gaan, en als ik 3000 USD met hen ben kwijtgeraakt in de loop van 1050 maanden. Ik hoop dat ze de absurde manier publiceren waarop ze het geld wegnemen van een vermeend pensioen dat hij verwachtte van een regering die beweert haar burgers te verdedigen, waardoor iemand de kans wordt ontnomen dat in een huwelijk van 3 jaar zelfs iemand een pensioen kan krijgen , en ze laten het slechte beslissingen nemen zoals degene die ik heb blootgelegd, dank je.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Manuel, alle getroffenen moeten aangifte gaan doen bij de politie in hun land. Je kunt de makelaar niet vertrouwen, ze gebruiken altijd valse namen en je moet weten dat het geld dat je investeert als het binnenkomt, ze houden en er verschijnt een briefje op je platform van hetzelfde bedrag, vanaf dat moment voer je operaties uit met fictief geld en zij alleen zoek naar verlies om te behouden wat ze al hebben gespaard, als je wint, vragen ze je om meer en als je verliest, houden ze het geld dat je hebt verzonden. Ze zijn oplichterij, ZE HEBBEN GEEN REGELGEVING. Bedankt voor je reactie op United Trading.

   U kunt de beoordeling van deze makelaar en de opmerkingen lezen via deze link: Verenigde handel

   Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (Financiële Toezichthouder van Spanje) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U.

   Groeten.

 4. Fabio antwoord

  Hallo, ik heb me geregistreerd bij dit bedrijf. Ze bellen me elke dag met een gevoel van urgentie om mijn geld te storten. Dit geeft me een slecht gevoel omdat ze te veel druk op me uitoefenen om de rekening met 50usd te activeren

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fabio, doe het niet, het zijn oplichters en uiteindelijk verlies je alles. Ze zijn gevaarlijk, blokkeren hun e-mails en oproepen.

   Groeten.

 5. Eduardo Rencero antwoord

  Ik heb er op duizend manieren om gevraagd en ze geven mijn geld niet terug, het zijn oplichters, eerst was alles in orde en als ze eenmaal je geld hebben, vergeet je ze ooit te zien!!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Eduardo, alle getroffenen moeten aangifte gaan doen bij de politie in hun land. Je kunt de makelaar niet vertrouwen, ze gebruiken altijd valse namen en je moet weten dat het geld dat je investeert als het binnenkomt, ze houden en er verschijnt een briefje op je platform van hetzelfde bedrag, vanaf dat moment voer je operaties uit met fictief geld en zij alleen zoek naar verlies om te behouden wat ze al hebben gespaard, als je wint, vragen ze je om meer en als je verliest, houden ze het geld dat je hebt verzonden. Ze zijn oplichterij, ZE HEBBEN GEEN REGELGEVING. Bedankt voor je reactie op United Trading.

   U kunt de beoordeling van deze makelaar en de opmerkingen lezen via deze link: Verenigde handel

   Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (Financiële Toezichthouder van Spanje) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U.

   Groeten.

  • Tatiana antwoord

   Ik kon de 150 dollar die ik op mijn rekening had niet opnemen, de hele tijd dat ze onzinnige antwoorden gaven om ze niet op te nemen. Het zijn oplichters

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *