✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Unity Global Banking Group. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie zien over Unity Global Banking Group en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteurbanglobalbankinggroup.com
🏠 vennootschap*Eenheid Global Banking Group
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformEenheid Global Banking Group
📌 Adres32 London Bridge St, Londen SE1 9SG, Verenigd Koninkrijk

⚠️ Unity Global Banking Group is eigendom van Unity Global Banking Group, het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten rekeningen analyseren die Unity Global Banking Group aanbiedt, in dit geval zien we dat het geen soorten rekeningen aanbiedt.

Informatie op internet

Unity Global Banking Group-website

Unity Global Banking Group geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, live grafieken, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

+44 20 7099 9000

???? Eindwaardering Unity Global Banking Group ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ Unity Global Banking Group.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Unity Global Banking Group:

Datum Update nieuws
kan 2023Klacht tegen Unity Global Banking Group van financiële toezichthouder FCA

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7508″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Unity Global Banking Group.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Unity Global Banking Group

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Unity Global Banking Group te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Unity Global Banking Group rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Unity Global Banking Group oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Unity Global Banking Group oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Unity Global Banking Group betrouwbaar?

Nee. Unity Global Banking Group is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terug te vorderen van Unity Global Banking Group?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Unity Global Banking Group?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.