✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie analyseren we het bedrijf Urbanitae, is het veilig?. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort OP HET MOMENT VAN HET MAKEN VAN DE REVIEW BLIJKEN ER GEEN TEKENEN VAN SCAM. Hieronder laten we u essentiële informatie over Urbanitae zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteurbanitae. com
🏠 vennootschapStedelijk Vastgoed
verordeningCNMV
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresCalle Castello 23
28001 Madrid

Urbanitae is eigendom van Urbanitae Real Estate, het bedrijf bevindt zich in Spanje.

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die Urbanitae aanbiedt, in dit geval zien we dat het geen soorten accounts biedt.

Informatie op internet

Stedenbouw website

Urbanitae geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, een educatief gedeelte, persoonlijke ervaringen, marktnieuws, informatieve video's, niet veel meer dan dat.

Lijst met telefoonnummers

 • (+ 34) 911 23 25 22

Eindevaluatie van Urbanitae

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: Urbanitae is een bedrijf waar we geen tekenen van fraude hebben opgemerkt. We raden ook voorzichtigheid aan.

Hoewel we geen slechte recensies, negatieve opmerkingen of andere tekenen van oplichtingsbedrijven hebben gevonden, raden we je altijd aan om voorzichtig te zijn in de wereld van beleggen en met je geld! Het kan nooit kwaad om voorzichtig te zijn en het bedrijf zelf te onderzoeken!

updates

Nieuws over Urbanitae:

Datum Update nieuws
Op dit moment hebben we geen nieuws te delen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7517″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Urbanitae.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe kunt u geld claimen? Stedelingen

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, vindt u verderop in de FAQ-sectie ons advies.

Hoe Urbanitae te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en om de een of andere reden een klacht wilt indienen, kunt u hieronder in het gedeelte Veelgestelde vragen de beste manier vinden om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Is Urbanitae oplichterij - is het oplichterij?

Naar onze mening is het geen oplichterij, we hebben geen tekenen van oplichting kunnen detecteren.

Is Urbanitae betrouwbaar?

Na onze analyse zijn we van mening dat het om een ​​gewoon/normaal bedrijf gaat, we merken geen tekenen van oplichting. Denk er ook aan om voorzichtig te zijn met uw geld en waar u het belegt.

Hoe Urbanitae melden?

Als u klachten heeft tegen deze makelaar, kunt u deze schrijven in de ondersteuning van hun website, we nodigen u ook uit om een ​​opmerking achter te laten in deze recensie.

Hoe geld claimen bij Urbanitae?

Als je je geld niet kunt terugkrijgen, laat ons dan een reactie achter en we zullen je helpen. U kunt ook deze pagina bezoeken die uitleg geeft hoe je je geld terugkrijgt.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

6 reacties op «Is Urbanitae oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Ian antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ian, bedankt voor het schrijven over Urbanitae. Op dit moment heeft deze makelaar geen klachten.

   Als u besluit uw kapitaal op te nemen en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Nooit betalen!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet u weten dat u klant bent van een zwendelmakelaar en hoeveel u ook betaalt, u ziet uw geld nooit terug.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Aline Araújo

    Com certeza tem reclamação, o vídeo de apresentação da urbanitae no YouTube está com comentários desativados. Se não é fraude não tem nada a esconder. Já entrei nisso, empresa com contrato e site qualquer um pode fazer, depois somem com nosso dinheiro não tem como receber de volta, com certeza são as mesmas gangues. Só trocam as pessoas e o nome da empresa.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hola Aline, gracias por escribir sobre Urbanitae. Si decides retirar tu capital y te solicitan un rescate a modo de comisiones, impuestos, tasas, legalizaciones, etc. ¡Nunca lo pagues!, esa es la alerta, desde ese momento has de saber que eres cliente de un broker estafador y por más que pagues nunca verás tu dinero.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

 2. martijn c. antwoord

  hoe gaat het met het bedrijf? Het is mij al meerdere keren aangeraden.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Martin, bedankt voor het schrijven over Urbanitae. Op dit moment heeft deze makelaar geen klachten.

   Als u besluit uw kapitaal op te nemen en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Nooit betalen!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet u weten dat u klant bent van een zwendelmakelaar en hoeveel u ook betaalt, u ziet uw geld nooit terug.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *