✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Wealth Kasse. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Wealth Kasse zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiterijkdomkasse. com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformRijkdom Kas
📌 AdresGISTELSE STEENWEG 253, 8200 BRUGGE, België

⚠️ Wealth Kasse vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf bevindt zich in België, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die door Wealth Kasse worden aangeboden, in dit geval zien we dat het 7 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Basic5000
Goud10000
Zilver25000
Tijdloos goud75000
PLATINUM150000
DIAMANT300000
VIP500000

Informatie op internet

Wealth Kasse-website

Wealth Kasse geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, live grafieken, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Definitieve waardering van Wealth Kasse ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Wealth Kasse.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Rijkdom Kasse:

Datum Update nieuws
juli 2023Klacht tegen Wealth Kasse van financiële toezichthouder BAFIN

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8094″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Wealth Kasse.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Wealth Kasse

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe rijkdom Kasse te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Wealth Kasse rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Wealth Kasse oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Wealth Kasse oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Wealth Kasse betrouwbaar?

Nee. Wealth Kasse is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Wealth Kasse?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Wealth Kasse?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Wealth Kasse oplichterij? Meningen»

 1. Victor antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Victor, bedankt voor het schrijven over Wealth Kasse. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *