✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

wewe opmerkingen

Analyse over Wewe

➡️ In deze sectie zullen we analyseren Wij Wij (ook wel genoemd met de naam: wewe.global), A Cryptocurrency-makelaar. Is Wewe echt aan te raden om te investeren? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over Wewe ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is Wewe een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

 • Wewe vermeldt deel uit te maken van DIGITECH WORLDWIDE INC. Het bedrijf arriveerde in Peru dankzij Renzo Martos, een voormalige promotor van Xifra.
 • Met betrekking tot uw locatie het bedrijf is gevestigd op de Seychellen.
 • Als we uw beveiliging analyseren, merken we op dat Wewe geen enkele vorm van regelgeving heeft.

LET OP: Wewe is een makelaar NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes die Wewe aanbiedt, in dit geval hebben we geen informatie gevonden die het bestaan ​​ervan aangeeft.

La platform om te werken dat Wewe biedt is: eigen platform.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die Wewe op haar website ter beschikking stelt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

Webpagina van Wewe
Webpagina van Wewe

Wewe biedt de volgende hulp of middelen aan handelaren of geïnteresseerden: een korte uitleg over de diensten die het aanbiedt, FAQ-sectie, niet veel anders.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op Wij Wij

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

 • 🌏 Website: wewe.global
 • 📞 Telefoonnummer: heeft geen
 • 📧 E-mail: heeft geen

Je vraagt ​​je misschien af waarom beoordelen we wewe. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan Wij Wij

Eindigend met deze sectie, naar onze mening: Geloven wij dat het bedrijf Wewe betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? ⭐ Analyse van 2022 ⭐

Nadat je het hebt onderzocht, raden we aan: wees oplettend, aangezien het een illegaal bedrijf, duidelijk aangegeven voor geld van mensen aannemen door middel van bedrog en bedrog. Het is heel beetje transparant, het hoofdkantoor is gevestigd in een erkend belastingparadijs, daarom is de regelgeving praktisch nul en is het risico om geld te verliezen veel groter. ❌


In het kort: Het lijkt geen goed idee, we raden aan om voorzichtig te zijn.

¡UPDATE!: Wewe bedrijf is verbonden met: Xifra Groep y Genesis bedrijven met een slechte reputatie. ⛔ WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”4316″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

6 reacties op «Wewe: Beoordeling en opmerkingen»

 1. McLovin antwoord

  WeweGlobal Peru-Trujillo-Lima

  Weweglobal arriveerde in Peru dankzij een voormalige Xifra-promotor genaamd Renzo Martos, die in het eerste kwartaal van 2021 van plan was te stoppen met het promoten van Xifra vanwege de dreigende ineenstorting van het bedrijf.
  Op dat moment kondigde Jaime Cifuentes, de belangrijkste baas van xifra, harde maatregelen aan voor degenen die Xifra verlieten, zodat Renzo niet in de praktijk ontslag zou nemen bij Xifra, maar voor zijn plannen op middellange termijn, om het rendement bevroren te houden in zijn rekening.

  Tijdens het verval van Xifra besloot Renzo met zijn vriendin op vakantie te gaan met het geld van zijn investeerders naar de steden Mexico en El Salvador, maar terug in Peru had Renzo een affaire met een gastvrouw uit Trujillo, die altijd op haar wachtte. door een kennis accommodatie nabij de luchthaven. Daarna besloot hij naar Dubai te gaan voor een nieuw avontuur, een nieuw piramidebedrijf genaamd Weweglobal.
  Renzo zag de mogelijkheid om gemakkelijk geld te verdienen zoals in Xifra, maar deze keer zou hij de eerste van de piramide in Peru zijn, dus begon hij Weweglobal te promoten via zijn cloud mining. veel experts gaven aan dat het onmogelijk was om zo snel voor duizenden mensen een hoog rendement te behalen, zelfs Bukele met zijn mijnbouw op de helling van een vulkaan zou zo'n bedrag niet bereiken. Momenteel verdient Bukele meer geld met handelen dan met cloudmining.
  Renzo, vergezeld door enkele leden van zijn eerste Xifra-team genaamd "Wolf", besloot de Lyopay-service van Weweglobal te promoten. Het meest prominente lid van deze missie was Roxy Malca.
  Roxy nodigde meer dan 10 mensen uit in de Xifra-piramide en nu is ze trots om te krijgen
  $ 50,000.00 van hen promoot bovendien een digitaal marketingplatform, waar het meer onoplettende mensen uitnodigt.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mc Lovin, uitstekende informatie, bedankt voor je reactie op Wewe. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 2. Florentijn Castro antwoord

  Het zijn oplichters, ze hebben het geld gestolen dat ik invoer

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Florentino Castro, bedankt voor je commentaar op Wewe. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

  • Fco Javier Marines Talavera antwoord

   Verschillende Wewe-promotors maakten ook reclame voor Genesis, waar ze ons signalen stuurden van enkele Gesflusd- en Nikkei50-indicatoren waar gemiddeld 2.5% werd verdiend van zondag tot donderdag en ongeveer 1.5% op vrijdag en zaterdag, maar het blijkt dat je het geld niet kunt krijgen dat ze u vragen om te hebben U moet eerst 10% van uw kapitaal storten om opnames mogelijk te maken, dus mensen die al opnames hadden, wezen hun opnames af en deze pseudo-leiders zijn degenen die dit nieuwe wereldwijde wewe-platform promoten

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Fco Javier, bedankt voor je reactie op Wewe. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

    Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

    Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

    Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

    Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

    Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *