✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in februari 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf XIFRAREALTOR INVEST is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over XIFRAREALTOR INVEST en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitexifrarealtorinvest.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresRegio Oostpassage VII, Talca, Santiago. Chili.
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 4 juli 2022
BedrijfstypeInvesteringsplatform

vennootschap: XIFRAREALTOR INVEST vermeldt niet tot welk bedrijf het behoort. Wees heel voorzichtig, we merken een duidelijk gebrek aan transparantie

Plaats: Het bedrijf vermeldt dat het in Chili gevestigd is, maar wij denken dat dit valse informatie is. Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is XIFRAREALTOR INVEST?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen XIFRAREALTOR INVEST is een investeringsplatform.

Accounttypen

Het bedrijf biedt informatie over deze verschillende accounttypen.

Type accountMinimale eerste storting
Zadenpakket$100
Brons Pakket$200
Gold Pakket$5000
Diamond-pakket$10000
Family Plan$15000
Business Plan$20000

Informatie op internet

xifrarealtorinvest-website

Hier presenteren we een screenshot van de XIFRAREALTOR INVEST-website, namelijk xifrarealtorinvest.com. De opname is gemaakt in NOVEMBER 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden:

+52
+52
+52
+52
+52
+52

– We hebben geen e-mail gevonden

* Regulering van XIFRAREALTOR INVEST

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Eindwaardering van XIFRAREALTOR INVEST ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van XIFRAREALTOR INVEST en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt vermeld dat het zich op een plaats bevindt die als onveilig wordt beschouwd, zoals Chili.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Het bedrijf is het onderwerp geweest van klachten van verschillende financiële toezichthouders, waaronder de CNMV, wat ernstige vragen oproept over de transparantie en zakelijke praktijken. Als u geen informatie vrijgeeft over uw zakelijke relaties, ontstaat er onzekerheid over uw legitimiteit en geloofwaardigheid. Deze leemte in de openbaarmaking van gegevens is een alarmsignaal waar potentiële investeerders uiterst voorzichtig mee moeten zijn, omdat dit kan duiden op een gebrek aan commitment aan transparantie of zelfs op het achterhouden van cruciale informatie.

XIFRAREALTOR INVEST, een investeringsplatform dat beweert vanuit Chili te opereren, laat belangrijke details over de regelgeving achterwege. Het gebrek aan transparantie met betrekking tot de wettelijke status ervan geeft aanleiding tot grote zorgen. Het ontbreken van regelgevend toezicht vormt een potentieel risico voor beleggers, aangezien het bedrijf opereert zonder de waarborgen en controles die door de financiële regelgeving worden geboden. Door dit gebrek aan duidelijkheid en openbaarmaking over het juridische kader worden beleggers blootgesteld aan potentieel risicovolle of zelfs frauduleuze financiële praktijken.

Kortom, de ondoorzichtigheid in de openbaarmaking van de banden, locatie en regelgeving van XIFRAREALTOR INVEST roept legitieme zorgen op over de betrouwbaarheid en bedrijfsethiek ervan. Dit gebrek aan transparantie vormt een potentieel financieel risico voor beleggers, die elke financiële interactie met dit bedrijf met uiterste voorzichtigheid moeten overwegen, gezien de alarmsignalen die duidelijk naar voren komen in de openbaarmakingen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over XIFRAREALTOR INVEST:

Datum Update nieuws
november 2023Klacht tegen XIFRAREALTOR INVEST financiële toezichthouder CNMV

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

Wat vindt u van XIFRAREALTOR INVEST? Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met XIFRAREALTOR INVEST.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door XIFRAREALTOR INVEST

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe kunt u XIFRAREALTOR INVEST rapporteren?

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor XIFRAREALTOR INVEST?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik XIFRAREALTOR INVEST rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is XIFRAREALTOR INVEST betrouwbaar?

Nee. XIFRAREALTOR INVEST is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de onveilige ligging en het gebrek aan regelgeving zorgen voor veel onzekerheid en financiële onzekerheid. Uw website is nieuw, wat betekent dat deze geen ervaring heeft en ons weinig vertrouwen geeft. Daarnaast heeft het waarschuwingen van financiële toezichthouders. WEES ERG VOORZICHTIG.

Hoe geld terugkrijgen van XIFRAREALTOR INVEST?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «XiFRAREALTOR INVEST: MENING EN OPMERKINGEN – IS HET EEN SCAM?»

 1. Santiago Navas antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Santiago Navas, bedankt voor het schrijven over XiFRAREALTOR INVEST. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *