✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf YOMIGT es una empresa segura o una empresa poco confiable. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

A continuación te mostraremos información esencial sobre YOMIGT y te diremos porqué llegamos a tal conclusión:

Basisinformatie

🌐 Website yomigt.yomigt.com, yomigt.biorega.com, yomigt.com,yomigt.com.ar
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformeigen platform
📌 Adresvermeldt het niet
🕑 Website leeftijdSitios webs registrados en: 2 de febrero de 2023, 16 de octubre de 2018, 2 de febrero de 2023 y 9 de septiembre de 2023
BedrijfstypeInversión automatizada con criptomonedas

Bedrijf: YOMIGT no menciona a qué empresa pertenece. Mucho cuidado, notamos una clara falta de transparencia.

locatie: YOMIGT no menciona donde está ubicada, confiar en una empresa que no menciona donde está ubicada es muy peligroso, por favor ten cuidado. Ya podemos decirte que nos encontramos preocupados por varias características de esta empresa.

¿Qué es YOMIGT?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen YOMIGT es una empresa de inversión automatizada (bot de arbitraje) con criptomonedas,

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

YOMIGT-website

Aquí te damos a conocer una captura del sitio web de YOMIGT, el cual es  yomigt.yomigt.com. La captura fue hecha en Oktober 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

* Regulación de YOMIGT

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? YOMIGT-eindbeoordeling ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van YOMIGT en we zijn tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar deze zich bevindt..

verordening: No mencionan nada sobre su regulación, es decir: hablamos de una empresa no regulada y con una notable falta de claridad y seriedad

Además de esto, la empresa posee características piramidales, por favor ten cuidado.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

YOMIGT plantea preocupaciones en seguridad y transparencia al no especificar su ubicación ni mostrar detalles sobre su regulación. Esta falta de información puede generar incertidumbre entre los usuarios, ya que la ubicación y la regulación son aspectos clave para evaluar la confiabilidad de una plataforma financiera. La ausencia de regulación puede implicar riesgos para los usuarios al no tener el respaldo de entidades supervisoras. Es esencial investigar a fondo estos aspectos antes de utilizar una plataforma financiera para proteger los fondos e intereses de los inversores.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over YOMIGT:

Datum Update nieuws
oktober 2023Website voor geautomatiseerde investeringen met cryptocurrencies, ze vermelden geen belastinginformatie en vermelden ook niets over hun regelgeving. Ze verzekeren winsten en rendementen waarvan wij denken dat ze vals zijn, WIJ STELLEN VOORZICHTIGHEID AAN!.
november 2023Clientes de Yomigt mencionan no poder retirar su dinero. Hemos recibido una gran cantidad de mensajes de este tipo.
november 2023Según mensajes de clientes: “Lucas Echazu es el responsable en argentina, es salteño”

Video sobre YOMIGT

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van YOMIGT? Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met YOMIGT.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door YOMIGT

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe YOMIGT te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor YOMIGT?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik YOMIGT melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is YOMIGT betrouwbaar?

Nee. YOMIGT is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) vermeld locatie situatie, 2) noem de regelgevingssituatie 3) vermeld de leeftijd van de website 4) o 5) o 6) o 7) optioneel, afhankelijk van of het bedrijf piramidale kenmerken heeft of rendementen vermeldt die zo hoog zijn dat we denken dat ze vals zijn of verband houden met een oplichtingsbedrijf of waarschuwingen hebben van financiële toezichthouders

Hoe geld terugkrijgen van YOMIGT?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

32 reacties op «YOMIGT: opinión y comentarios – ¿Es estafa?»

 1. Gelukkig antwoord

  ¡¡GRACIAS POR DIOS GRACIAS DE VERDAD!! ESTABA INTENTANDO HACERLES UN DEPÓSITO DE 25.000 DÓLARES. GRACIAS QUE BUSQUÉ EL NOMBRE DE LA EMPRESA Y PUES LLEGUÉ A ESTOS COMENTARIOS DE PERSONAS QUE MENCIONAN QUE NO PUEDEN RETIRAR SU CAPITAL.

  GRACIAS A TODAS LAS PERSONAS QUE DEJARON SU TESTIMONIO ME SALVARON DE UN DOLOR DE CABEZA MUY GRANDE. ME HABÍAN CONVENCIDO POR TELÉFONO.

  LA VERDAD ES QUE SON MUY MENTIROSOS POR EL TELÉFONO TE PROMETEN MIL Y UNA COSAS QUE RESULTA QUE ES TODO FALSO.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hola Feliz, ¡¡¡FANTÁSTICO!!!, que alegría nos das, uno más que lo ha logrado, en adelante si decides invertir, investiga los brokers antes de pagar con tu tarjeta , en nuestra web los encontrarás a todos, lee la reseña y los comentarios que encuentres.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 2. Luciano antwoord

  Ik heb ongeveer 856.6 USDT geld in Yomigt gestort tijdens een platformevenement dat bedoeld was om iemands investering te verdubbelen. En dat is waar de problemen begonnen: als iemand wil intrekken wat er is gegenereerd, crashte de app en kon ik nooit meer opnemen. En nu vraagt ​​het bedrijf dat een andere persoon ter verificatie wordt ingevoerd en dat die persoon 100 USD investeert om het account te herstellen. Eerlijk gezegd zijn ze gewoon oplichting

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hola Luciano, es un fraude, no ingreses más dinero. Gracias por escribir sobre YOMIGT. En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Carlos antwoord

  Hola buenas tardes ami me estafó yomigt con una buena cantidad me pide que ingrese más dinero para poder sacar la plata

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Carlos, het is fraude, kom niet binnen. Bedankt voor het schrijven over YOMIGT. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. Patricia antwoord

  Hola invertí en la plataforma Yomigt. No me pago jamas. Estafa inminente. Criptomonedas.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Patricia, bedankt voor het schrijven over YOMIGT. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Xintia Fernández antwoord

   Tenias toda la razón. Hoy cerro de la nada la app con toda la plata invertida d todos …

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.