✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Ontdek of het bedrijf Pocket Measure een veilige optie is voor uw beleggingen. Wij zullen u de volledige evaluatie verstrekken die wij hebben uitgevoerd. Zorg ervoor dat u onze analyse in detail doorneemt, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

We analyseren de website en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over Pocket Measure en waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitepocketmeasure.com
🏠Bedrijf *Vermeldt niet.
verordeningHet is niet gereguleerd.
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈Platformeigen platform
📌AdresVermeldt dat het zich in Zwitserland bevindt
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd in: 2023-02
Bedrijfstypemakelaar in cryptocurrency, mijnbouw en landbouwinvesteringen.

Bedrijf:
⚠️ Pocket Measure maakt geen melding van het moederbedrijf, wat de geloofwaardigheid ervan in twijfel trekt

locatie:
⚠️ Het bedrijf vermeldt dat het in Zwitserland gevestigd is, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is zakmaat?

Na onderzoek van de website van het bedrijf concluderen we dat Pocket Measure een makelaar in cryptocurrency, mijnbouw en landbouwinvesteringen.

Accounttypen

Het bedrijf biedt informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Hier zijn de verschillende soorten Pocket Measure-accounts/-abonnementen:

soorten accountsMINIMALE EERSTE AANBETALING
eerste$100
Standaard $5000
Professioneel$10000
onbeperkt $20000

Informatie op internet

Zakmaat website

Schermafbeelding van de Pocket Measure-website, pocketmeasure.com. Gemaakt in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

📞 Wij hebben het volgende telefoonnummer gevonden: Niet vermeld.

📧 We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

Zakmaatregelgeving

We analyseren de ⚖️ regelgevende situatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt, waarin wordt vermeld dat het volledig gereguleerd is, voldoet aan strikte wettelijke normen en bovendien beweert te beschikken over volledige licenties in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

echter, de gebrek aan informatie over regelgeving van deze makelaar is een grote reden tot bezorgdheid. Beleggers moeten zich ervan bewust zijn dat handelen met een niet-gereguleerde makelaar aanzienlijke risico's met zich meebrengt en dat zonder de nodige bescherming de fondsen van klanten gevaar lopen. Het is essentieel om uw onderzoek te doen voordat u een bedrijf vertrouwt.

???? Zakmaatje Eindbeoordeling ????

Nadat we de kenmerken van Pocket Measure hebben beschreven, is dit onze eindevaluatie:

Plaats: Le Moulin, Zwitserland.

verordening: Hoewel ze beweren gereguleerd te zijn, is het valse informatie, dus het is een bedrijf met een gebrek aan transparantie en ernst.

Alsjeblieft het bedrijf Dat heeft de financiële toezichthouder gemeld FINMA, Zwitserse toezichthouder op de financiële markten. UITERSTE VOORZICHTIGHEID

Pocket Measure is actief als makelaar in forex, cryptocurrency, handel, effecten, onroerend goed en landbouw. Het domein “bitassetz.com” werd geregistreerd op 2023-02-08.

Naast dat het een relatief nieuw bedrijf is in de financiële sector, is het gebrek aan informatie over de regelgeving zorgwekkend, omdat het erop wijst dat het bedrijf opereert zonder onderworpen te zijn aan enig regelgevingskader. Dit gebrek aan transparantie en het ontbreken van regelgeving duiden op een opmerkelijk gebrek aan ernst en toewijding aan regelgeving in de financiële sector. Hoewel ze commentaar geven op hun hoofdkantoor, duidt dit op valse informatie, aangezien ze niet door een entiteit worden gereguleerd.

Het is belangrijk op te merken dat Pocket Measure is gerapporteerd door de Zwitserse toezichthouder op de financiële markten (FINMA), wat de noodzaak onderstreept om uiterst voorzichtig te zijn bij het overwegen van welke vorm van zakelijke relatie dan ook met dit bedrijf.

🚨🚨 Samenvattend blijkt uit onze evaluatie dat dit bedrijf niet voldoet aan de vereiste ernst- en veiligheidsnormen. Wij raden u aan voorzichtig te zijn bij het overwegen van enige vorm van financiële transactie met haar. 🚨🚨

updates

➡️ Nieuws over zakmaat:

Datum Update nieuws
kan 2024Klacht tegen Pocket Measure van financiële toezichthouder FINMA, Zwitserse toezichthouder op de financiële markten.

Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Pocket Measure.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht met zakmaat

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u zakmaat rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Pocket Measure?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Pocket Measure melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Pocket Measure betrouwbaar?

Nee. Pocket Measure is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: Er wordt vermeld dat het zich in Zwitserland bevindt, maar dit is niet gereguleerd. Hij heeft een klacht van de FINMA-toezichthouder, de Zwitserse toezichthouder op de financiële markten.

Hoe geld terugkrijgen via Pocket Measure?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Zakmaatje: meningen en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Evelyn antwoord

  Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Evelyn, bedankt voor het schrijven over Pocket Measure. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *