✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom NO deberías invertir en Yunyawl. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. A continuación te mostraremos información esencial sobre Yunyawl y te diremos porqué llegamos a tal conclusión:

Basisinformatie

🌐 Websitezhih8.cn
🏠 vennootschap*Yunya Network Technology Co., Ltd
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformplatafroma propia
📌 AdresRoom 18, No. 1007, Yantang Road, Tianhe District, Guangzhou

⚠️ Yunyawl es propiedad de Yunya Network Technology Co., Ltd, la empresa está ubicada en Guangzhou, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Ahora pasamos a analizar los tipos de cuenta que ofrece Yunyawl, en este caso, observamos que no ofrece tipos de cuenta.

Informatie op internet

Sitio web de yunyawl

Yunyawl proporciona una explicación básica sobre los productos financieros que ofrece, noticias y análisis del mercado, realmente no mucho más que esto.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Valoración final de Yunyawl ????

Eindelijk, en in een paar woorden, nuestra recomendación es: NO INVIERTAS CON Yunyawl.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Novedades sobre Yunyawl:

Datum Update nieuws
Augustus 2023Recibimos una gran cantidad de mensajes de clientes de Yunyawl que aseguran no poder retirar su capital.

Opiniones de los usuarios

¿Que piensas de Yunyawl? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

Wat is jouw mening? Te invitamos a colaborar con nosotros y votar. También puedes dejar un comentario sobre tu experiencia con Yunyawl.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Cómo Reclamar Dinero estafado por Yunyawl

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Cómo Denunciar a Yunyawl

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

¿Cómo puedo denunciar a Yunyawl?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

¿Es Yunyawl una estafa – es scam?

Sí. Creemos que Yunyawl es Scam. Hemos recibido mensajes de clientes que mencionan no poder retirar su capital, esto sumado a otras características muy negativas de la empresa.

¿Es Yunyawl confiable?

No. Yunyawl no es confiable, es una empresa muy poco segura: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

¿Cómo recuperar dinero de Yunyawl?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

¿Hay alternativas (recomendadas) a Yunyawl?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «is yunyawl oplichterij? Meningen»

 1. Kevin R antwoord

  Ik heb een kennis die investeert, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of mij oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hola Kevin R, gracias por escribir sobre yunyawl . En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.