✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in mei 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Fiatfx Global is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over Fiatfx Global zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitefiat-global.com
🏠 vennootschapniet genoemd
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 23 januari 2024
BedrijfstypeForex-makelaar, aandelen, cryptocurrencies, metalen, grondstoffen en indices

Bedrijf: Fiatfx Global vermeldt niet tot welk bedrijf het behoort.

locatie: Fiatfx Global vermeldt de bedrijfslocatie niet.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Fiatfx Global?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Fiatfx Global is een makelaar voor valuta's, aandelen, cryptocurrencies, metalen, grondstoffen en indices.

Accounttypen

Het platform biedt 5 verschillende accounts om bewerkingen uit te voeren:

Informatie op internet

website

Hier laten we u een screenshot zien van de Fiatfx Global-website, fiat-global.com. De opname is gemaakt in APRIL 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +441515281406

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

Wereldwijde Fiatfx-regelgeving

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Wereldwijde eindwaardering van Fiatfx ????

Na een grondige analyse van de Fiatfx Global-makelaar zijn er verschillende belangrijke zorgen geïdentificeerd waar beleggers zich bewust van moeten zijn voordat ze een handelsrelatie met dit platform overwegen.

Een van de grootste zorgen is de aanwezigheid van valse licenties op de Fiatfx Global-website. Dit gebrek aan transparantie en waarheidsgetrouwheid roept ernstige vragen op over de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van het bedrijf. Bovendien is het gebrek aan verifieerbare informatie over de werkelijke locatie van het bedrijf alarmerend en creëert het onzekerheid over de legitimiteit ervan.

Het is vooral zorgwekkend dat Fiatfx Global niet wordt gereguleerd door een erkende financiële autoriteit. Het gebrek aan regelgeving betekent dat beleggers niet over de noodzakelijke bescherming van hun fondsen en transacties beschikken, wat een aanzienlijk risico voor hun financiële zekerheid inhoudt.

Hoewel de Fiatfx Global-website gemakkelijke toegang tot investeringsmogelijkheden belooft en spreekt over het belang van financiële vrijheid, zijn de aanwezigheid van valse licenties en het gebrek aan regelgeving zorgwekkende aspecten die het vertrouwen van investeerders in het bedrijf kunnen aantasten.

Samenvattend wordt het, vanwege de talrijke negatieve aspecten en risico's die aan Fiatfx Global zijn verbonden, ten zeerste aanbevolen om dit investeringsplatform te vermijden en op zoek te gaan naar betrouwbaardere en gereguleerde alternatieven op de financiële markt. De veiligheid en bescherming van beleggersfondsen zijn essentieel, en helaas biedt Fiatfx Global niet de nodige garanties om met vertrouwen en gemoedsrust te kunnen opereren. Het is essentieel dat beleggers elke makelaar grondig onderzoeken voordat ze een investering of financiële transactie doen.

updates

Nieuws over Fiatfx Global:

Datum Update nieuws
januari 2024Klacht tegen Fiatfx Global financiële toezichthouder FMA

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=””]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Fiatfx Global.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Fiatfx Global

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u Fiatfx Global rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Fiatfx Global?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Fiatfx Global rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Fiatfx Global betrouwbaar?

Nee, Fiatfx Global is helemaal niet betrouwbaar. Met een gebrek aan geregistreerde locatie, valse adressen, gebrek aan regelgeving, zeer negatieve beoordeling, terugkerende problemen met geldopnames, is het raadzaam dit platform te vermijden. Zoek naar transparantere en veiligere opties om uw investering te beschermen. Investeer uiterst voorzichtig en kies platforms met bewezen financiële integriteit!

Hoe geld terugkrijgen van Fiatfx Global?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.