✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in februari 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Mined is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over Mined zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitemined.world – mined.tv – minedacademy.com
🏠 vennootschap*Wereld gedolven SAC
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd] - [e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresJavier Prado Este N° 7176, urbanisatie Covima, district La Molina, provincie en departement Lima, Republiek Peru
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 4 maart 2021, 16 april 2021, 23 april 2021
BedrijfstypeCryptocurrency, forex en aandelenmakelaar

vennootschap: ⚠️ Mined is eigendom van World Mined SAC

Plaats: Gedolven vermeldt dat het zich in Peru bevindt, een locatie die totaal NIET AANBEVOLEN wordt. Als u besluit een hier gevestigd bedrijf te vertrouwen, moet u weten dat uw geld geen enkele vorm van bescherming geniet. Het is zeer riskant. Denk alstublieft twee keer na voordat u dit bedrijf vertrouwt. ||| Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is gedolven?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Mined is een: cryptocurrency-, forex- en aandelenmakelaar.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

gedolven website 1

Hier laten we u een screenshot zien van de Mined-website, namelijk mined.world, mined.tv of minedacademy.com. De opname is gemaakt in april 2022

Contact: telefoonnummers en e-mail

1) Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben de volgende e-mails gevonden: [e-mail beveiligd] - [e-mail beveiligd]

* Mijnverordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen

Mined is een bedrijf dat trainingsdiensten en cursussen aanbiedt, dat wil zeggen dat het niet gereguleerd hoeft te worden.

???? Definitieve waardering van Mined ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Mined en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze vermelden dat ze zich op een ZEER ONVEILIGE locatie bevinden

verordening: Aangezien het bedrijf geen makelaar is, hoeft het in dit geval niet door een regelgevende instantie te worden gereguleerd.

Het bedrijf heeft piramidekarakteristieken, wees voorzichtig.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de toezichthouders CMF, SBS en BCU). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Mined, hoewel het niet als makelaar is geclassificeerd en de regelgeving ontwijkt, is door toezichthouders als CMF, SBS en BCU aan de kaak gesteld vanwege het vertonen van piramidale eigenschappen. Deze structuren brengen vaak aanzienlijke financiële risico's met zich mee. Omdat het een entiteit is die financiële diensten vanuit Peru aanbiedt in forex, cryptocurrencies en aandelen, kan de locatie bovendien aanleiding geven tot zorgen over de financiële zekerheid. Uiterste voorzichtigheid is geboden bij het overwegen van enige betrokkenheid bij dit bedrijf vanwege deze waarschuwingen en locatie.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over Mined:

Datum Update nieuws
april 2022Klacht tegen Mined of Chileense financiële toezichthouder CMF
april 2022Klacht tegen Mined of Peruaanse financiële toezichthouder SBS
Juni 2022Klacht tegen Mined of Uruguayaanse financiële toezichthouder BCU

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Video over MINED

Opiniones de los usuarios

Wat vind je van mijnbouw? Wat is jouw ervaring geweest?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Mined.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Geld claimen dat is opgelicht door Mined

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe rapporteer ik gemined

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Mined?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Mined rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Mined betrouwbaar?

Nee. Mined is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de ligging in Peru zorgt voor onzekerheid en financiële onzekerheid. Hoewel het niet gereguleerd hoeft te worden omdat het geen makelaar is, heeft het verschillende klachten gekregen van financiële entiteiten omdat het piramidale kenmerken heeft en het is niet raadzaam om met hen in zee te gaan. Aan de andere kant is uw website nog niet zo heel oud, schept dit vertrouwen bij u? WEES ERG VOORZICHTIG!

Hoe geld terugkrijgen van Mined?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

52 reacties op «MINED: MENING EN OPMERKINGEN – IS HET EEN SCAM?»

  1. Victor Leys antwoord

    Ik wil u bedanken voor de analyse waardoor ik mijn investering heb kunnen terugverdienen. Bedankt!

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Victor, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

      Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

      Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

      Groeten en veel geluk.

      • Macarenna

        Hallo, ik was op zoek naar informatie over Mined sinds Estefanny Moraga, ambtenaar op Instagram, contact met mij opnam over dit bedrijf. Ik was de peso's aan het verzamelen om het lidmaatschap te kunnen betalen en inkomsten te kunnen genereren, maar het gaf me al veel schrik.
        Jouw WhatsApp-nummer is +56 9 **** 0883
        Op hun Instagram staat de link om lid te worden van de informatiegroep waar ze bijna dagelijks uitleg geven over de werkmodaliteit
        Het zag er zo prachtig uit 🙁

      • Aanbevolenbrokers.com

        Hallo Macarenna, bedankt voor het schrijven over Mined. Deze makelaar/school is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld van je krijgen met leugens, ze sturen je uiteindelijk naar een geallieerde makelaar waar de operaties niet echt zijn, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en houden ze het.
        Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

        Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

        Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

        groeten

  2. Christina Reyes antwoord

    Bedankt voor de informatie, ik heb mezelf op tijd gered van het verlies van mijn geld.

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Cristina, graag gedaan, ik ben niet blij dat ik je heb geholpen, bedankt voor het schrijven.

      Groeten.

  3. Nicolas antwoord

    Goedemorgen, ik zou graag willen weten hoe ik de 600 dollar kan terugkrijgen die ik in de mijnacademie heb geïnvesteerd, en ik realiseerde me dat ze je vertellen dat ze je gaan helpen, en dat ze van je op de hoogte zullen zijn en dat is het ook Niet zo, ze laten je met rust, en als je een positieve opmerking naar een live onderwijzer stuurt, noemen ze je lui.

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Nicolas, bedankt voor het schrijven over Mined. Deze makelaar/school is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen het meeste geld uit je halen met leugens, ze sturen je uiteindelijk naar een geallieerde makelaar waar de operaties niet echt zijn, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en houden ze het
      Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

      Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

      Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

      groeten

  4. Juan Luis antwoord

    Hallo, ik ben Chileens, al 9 jaar professioneel netwerker. Na onderzoek ontdekte ik dat dit bedrijf in Chili werd gerapporteerd door de Financial Market Commission, net als anderen van dezelfde stijl, die beweren te werken als financiële ecosystemen, circulaire economie of investeringsacademies, en hun oproep is om in dollars te verdienen, wat ze duidelijk doen zijn niet gereguleerd. In de Netwerkmarketingbranche voldoen ze niet aan hun verschuldigde registratie in de Directe Verkoopkamer, en ook niet in de Investeringsbranche. Het is een bedrijf dat niet bevoegd is om activiteiten in het land uit te voeren, maar haar distributeurs blijven onverantwoordelijk opereren terwijl ze weten wat ze doen. De leiders maakten voorheen deel uit van een bedrijf dat ook niet 100% gereguleerd was en daar moesten ze ontsnappen. Als aanvulling op het bovenstaande hebben de eigenaren en leiders 5 of 6 eerdere bedrijven doorlopen en dit zal geen uitzondering zijn. Ze trekken ongeïnformeerde mensen aan om hen te vertrouwen en uiteindelijk veranderen ze van bedrijf alsof er niets is gebeurd.

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Juan Luis, bedankt voor het schrijven over Mined. Deze makelaar/school is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen het meeste geld uit je halen met leugens, ze sturen je uiteindelijk naar een geallieerde makelaar waar de operaties niet echt zijn, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en houden ze het
      Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

      Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

      Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

      groeten

  5. blonde brenda antwoord

    Hallo, mijn naam is Brenda en ik wil mijn opmerking achterlaten over dit mijnbouwbedrijf, wat een complete oplichterij is.

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Brenda, bedankt voor het schrijven over Mined. Deze makelaar/school is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen het meeste geld uit je halen met leugens, ze sturen je uiteindelijk naar een geallieerde makelaar waar de operaties niet echt zijn, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en houden ze het
      Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

      Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

      Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

      groeten

  6. Alejandra antwoord

    Hallo, hoe gaat het, ik zou graag meer willen weten over oplichting, dus nam ik via tiktok contact op met een jonge man die me aanbood om dropshipping te studeren aan de academie zoals ze het MINED noemen, ze geven aan dat ik moet studeren en ze begeleiden me bij het maken van de pagina en in staat zijn om mijn verkopen te maken, als ik de cursus van 3 maanden wil, moet ik $ 200 betalen en als ik de professionele cursus wil, is dat $ 700. Ik heb echter veel twijfels, omdat er tegenwoordig veel oplichting op internet wordt gezien.

    Ik zou graag willen weten of iemand anders een soortgelijke zaak heeft meegemaakt, ik heb de gegevens van de persoon die contact met me heeft opgenomen en er zijn video's en gesprekken en zo.

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Alejandra, bedankt voor het schrijven over Mined. Deze makelaar/school is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen het meeste geld uit je halen met leugens, ze sturen je uiteindelijk naar een geallieerde makelaar waar de operaties niet echt zijn, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en houden ze het
      Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

      Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

      Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

      groeten

      • CATHERINE

        En welke makelaar raadt u aan om te handelen?

      • Aanbevolenbrokers.com

        Hallo KATHERIN, we hebben een ranglijst op het menu die je kunt bekijken.

        Groeten.

      • Jose Manuel

        Helaas liet ik me meeslepen door mijn emoties in de hoop persoonlijke doelen te kunnen bereiken, vooral door mijn gezin te helpen, en zij gebruikten dit om mij erbij te betrekken. In het begin hebben ze aandacht voor je, maar als je eenmaal begint, besef je dat er veel aan de cursus ontbreekt: de ‘instructeurs’ die in de video’s verschijnen, improviseren vaak, je kunt een video van een uur bekijken en bijna niets leren, en dan moeten ze nog een video bekijken die saaier en frustrerender is dan de vorige, het is tijdverspilling, ze bewerken de video's niet om de meest samengevatte informatie te geven, er kunnen 20 minuten van een video voorbijgaan en ze praten alleen maar over dingen die niet relevant zijn, of ze hebben technische storingen, ze weten niet wat ze uitleggen en beginnen te improviseren, er is geen voorbereiding! en dan stoppen ze gewoon met het volgen van je op WhatsApp. In mijn geval hebben ze mij toegewezen aan een instructeur die zei dat hij al drie maanden bij het bedrijf werkte en al €3 per maand verdiende. Toen we elkaar ontmoetten om mijn voortgang te zien, moest het bij zonsopgang zijn als hij kon. De sessie duurde meer dan een uur. Hij zei dat we een offer moesten brengen, maar ieder persoon is anders, we kunnen dat niet allemaal. Ik werk om 3000 uur 's ochtends en ik heb een leven. De waarheid is dat ik mijnbouw in Peru niet aanbeveel, alles ziet er in het begin geweldig uit, maar de waarheid is dat het het niet waard is: investeer in iets anders.

      • Aanbevolenbrokers.com

        Hallo José Manuel, bedankt voor het schrijven over Mined. Deze makelaar/school is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld van je krijgen met leugens, ze sturen je uiteindelijk naar een geallieerde makelaar waar de operaties niet echt zijn, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en houden ze het.
        Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

        Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

        Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

        groeten

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Pablo, als je kunt, schrijf het dan op en zo help je andere mensen om niet opgelicht te worden. Trap er niet in, het is oplichterij.

      Groeten.

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Javier, als ze erop staan, wees dan niet gehaast, oplichters hebben de neiging om veel druk op je uit te oefenen, zodat je niet nadenkt. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit plaatsen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Kunt u ons de website bezorgen? Bedankt.

  7. Carlos Lopez P. antwoord

    Hallo. Deze makelaar heeft klachten in verschillende landen, dankzij uw informatie hebben ze me geholpen het geïnvesteerde geld terug te krijgen! deze blogs bieden zeer waardevolle informatie voor onervaren oplichters zoals wij, uit Chili. Welterusten.

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Carlso López, bedankt voor je reactie op MINED. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

      Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

      Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

      Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

      Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

  8. Fabian Melendez antwoord

    Het zijn echte dieven, oplichters, het zijn criminelen!!!! blijf waakzaam!!!!!!

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Fabian, bedankt voor je reactie op Mined. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

      Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

      Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

      Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

      Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

      Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *