✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in Digital First Markets. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie zien over Digital First Markets en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitedigitalfirstmarkets.com
🏠 vennootschapniet genoemd
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
[e-mail beveiligd]
[e-mail beveiligd]
[e-mail beveiligd]
📈 platformDigitale eerste markten
📌 Adres573, Crown Street, Londen – SB6 4XB, Verenigd Koninkrijk – Suite 305, Griffith Corporate Centre. Beachmont, Kingstown, St. Vincent en de Grenadines (vals)

⚠️ Digital First Markets vermeldt niet de wettelijke naam van het bedrijf dat het exploiteert en de gepubliceerde adressen komen niet overeen met een beleggingsmaatschappij. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we verder met het analyseren van de soorten accounts die worden aangeboden door Digital First Markets. In dit geval zien we dat het 6 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Beginner$100
Normaal$500
Aas$1,000
opperst$3,000
Premium$5,000
Premium Plus$10,000

Informatie op internet

digitale website voor de eerste markt

Digital First Markets biedt een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyses, economische kalender, live grafieken, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • +44 (20) 80898131 (Verenigd Koninkrijk)
 • +65 3159 1290 (Singapore)

???? Eindwaardering van Digital First Markets ????

Eindelijk, en in een paar woorden, Onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Digital First Markets.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Digital First Markets:

Datum Update nieuws
november 2023Klacht tegen Digital First Markets FCA.

Opiniones de los usuarios

Wat vindt u van Digital First Markets? Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Digital First Markets

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u Digital First Markets kunt melden

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Digital First Markets melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Digital First Markets een oplichterij – is het een oplichterij?

Ja, wij zijn van mening dat Digital First Markets oplichting is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeiden dat ze hun kapitaal niet konden opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Digital First Markets betrouwbaar?

Nee. Digital First Markets is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van Digital First Markets?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Digital First Markets?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Digital First Markets oplichterij? Meningen»

 1. Genesis antwoord

  Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Genesis, bedankt voor het schrijven over Digital First Markets. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.