✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in mei 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Gemate is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over Gemate zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitegemateto.com/#/pages/base/index
🏠 vennootschapniet genoemd
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 01 december 2023
BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar

Bedrijf: Gemate vermeldt niet van welk bedrijf het is.

locatie: Gemate vermeldt de bedrijfslocatie niet.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Gemate?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Gemate is een cryptocurrency-makelaar.

Accounttypen

Het platform biedt geen verschillende accounts om bewerkingen uit te voeren.

Informatie op internet

gemate website

Hier laten we u een screenshot zien van de Gemate-website, namelijk gemateto.com. De opname is gemaakt in APRIL 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

– We hebben geen telefoonnummers gevonden.

– We hebben geen e-mails gevonden.

Gemate-verordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Gemate's eindbeoordeling ????

Toen we in de duistere wereld van de Gemate-makelaar doken, ontdekten we een reeks signalen die elke verstandige belegger de tegenovergestelde richting op zouden kunnen sturen. Laten we de redenen opsommen om een ​​voorzichtige houding ten opzichte van dit platform aan te nemen.

Ten eerste is de feitelijke locatie een mysterie, een enigma dat een extra laag onzekerheid toevoegt. Het gebrek aan informatie over waar ze fysiek actief zijn, werpt een schaduw over de geloofwaardigheid van Gemate.

Maar dat is nog niet alles: de inconsistenties en misleidingen blijven bestaan. De website heeft een adres in Zug, Zwitserland, maar bij nader onderzoek bleek dat dit een doodlopende weg was. Het opgegeven adres, Baarerstrasse 77, Zug 6300, Zwitserland, blijkt vals te zijn. Bovendien zijn de contactgegevens ook schijnvertoning, wat de kritische vraag oproept: kun je een makelaar vertrouwen die geen nauwkeurige en verifieerbare informatie over zijn locatie kan verstrekken?

Het volledig ontbreken van regelgeving voegt nog een extra zorgpunt toe. Gemate opereert zonder toezicht van de toezichthouders, waardoor beleggers geen vangnet hebben in geval van problemen. Maar hier komt de genadeslag: FINMA, de Zwitserse toezichthouder, heeft de rode vlag gehesen. Gemate is niet ingeschreven in het handelsregister, waardoor zij niet over de benodigde vergunning beschikt om beleggingsdiensten aan te bieden.

Kortom, de alarmbel zou luid en duidelijk moeten rinkelen voor elke investeerder die Gemate overweegt. Onwaarheid in basisinformatie en gebrek aan regelgeving zijn explosieve ingrediënten in de beleggingswereld. De waarschuwing van FINMA zou een baken moeten zijn dat u wegleidt van deze makelaar.

Mijn oprechte aanbeveling: blijf weg van Gemate. In dit enorme landschap van investeringsmogelijkheden zijn er legitieme en transparante opties die de zekerheid en gemoedsrust kunnen bieden die u verdient. Uw geld verdient een veilig en betrouwbaar huis, en Gemate lijkt niet die plek te zijn. Investeer verstandig en kies platforms die worden ondersteund door echte regelgeving en een solide reputatie. Zorg voor uw financiële toekomst!

updates

Nieuws over Gemate:

Datum Update nieuws
januari 2024Klacht tegen Gemate financiële toezichthouder FINMA

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”9241″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Gemate.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Gemate

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u Gemate rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Gemate?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Gemate rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Gemate betrouwbaar?

Nee, Gemate is helemaal niet betrouwbaar. Met een gebrek aan geregistreerde locatie, valse adressen, gebrek aan regelgeving, zeer negatieve beoordeling, terugkerende problemen met geldopnames en rapportage door FINMA, is het raadzaam dit platform te vermijden. Zoek naar transparantere en veiligere opties om uw investering te beschermen. Investeer uiterst voorzichtig en kies platforms met bewezen financiële integriteit!

Hoe geld terugkrijgen van Gemate?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Gemate: MENING EN OPMERKINGEN – IS HET EEN SCAM?»

 1. Ashley antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ashley, bedankt voor het schrijven over Gemate. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *