✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf KesslerKoch is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over KesslerKoch zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitekesslerkoch.com
🏠 vennootschapniet genoemd
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresForchstrasse 91, 8032 Zürich, Zwitserland (vals)
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 27 november 2023
BedrijfstypeBroker van ETF's, valuta's, aandelen, metalen, grondstoffen, indices en cryptocurrencies

Bedrijf: KesslerKoch vermeldt niet van welk bedrijf het is.

locatie: KesslerKoch vermeldt dat hij zich in Zwitserland bevindt, maar dit is valse informatie.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is KesslerKoch?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen KesslerKoch is een makelaar in ETF's, valuta's, aandelen, metalen, grondstoffen, indices en cryptocurrencies.

Accounttypen

Het platform biedt 3 verschillende accounts om bewerkingen uit te voeren:

Informatie op internet

kesslerkoch-website

Hier laten we u een screenshot zien van de KesslerKoch-website, namelijk KesslerKoch.com. De opname is gemaakt in FEBRUARI 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +41275087654

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

KesslerKoch-regeling

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Eindoordeel door KesslerKoch ????

We gaan KesslerKoch onder de loep nemen, een makelaar die een breed scala aan financiële instrumenten aanbiedt, maar ernstige zorgen baart over de legitimiteit en regelgeving ervan.

Ten eerste is de werkelijke locatie van KesslerKoch onbekend, wat vragen oproept over de transparantie en geloofwaardigheid ervan. Hoewel de website een adres in Zwitserland vermeldt (Forchstrasse 91, 8032 Zürich, Zwitserland), blijkt uit onderzoek dat dit adres aan geen enkel legitiem bedrijf is gekoppeld. Dit roept serieuze vragen op over de authenticiteit van de activiteiten van KesslerKoch.

De relatief recente registratie van de website, uitgevoerd op 27 november 2023, is een andere rode vlag. Het gebrek aan geschiedenis en het ontbreken van informatie over de werkelijke locatie van het bedrijf kunnen het moeilijk maken om de betrouwbaarheid en veiligheid ervan te beoordelen.

Bovendien is het gebrek aan regelgeving een cruciaal aspect. Door het ontbreken van regelgeving hebben beleggers geen bescherming en geen verhaal in geval van problemen. De klacht van de Duitse toezichthouder BaFin bevestigt dat KesslerKoch niet bevoegd is om te opereren, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid over de legitimiteit en betrouwbaarheid ervan.

Kortom, het gebrek aan transparantie over de locatie, de relatief nieuwe registratie van de website en de BaFin-klacht zijn voldoende redenen om KesslerKoch met uiterste voorzichtigheid te behandelen. Het wordt sterk aanbevolen om elke interactie met dit platform te vermijden en te zoeken naar betrouwbaardere en gereguleerde alternatieven op de financiële markt. Het is essentieel om uw geld te beschermen en verstandige en goed geïnformeerde financiële beslissingen te nemen.

updates

Nieuws over KesslerKoch:

Datum Update nieuws
februari 2024Klacht tegen KesslerKoch BaFin financiële toezichthouder
februari 2024Klacht tegen KesslerKoch financiële toezichthouder FINMA

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”9287″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met KesslerKoch.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door KesslerKoch

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe KesslerKoch te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor KesslerKoch?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik KesslerKoch melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is KesslerKoch betrouwbaar?

Nee, KesslerKoch is helemaal niet betrouwbaar. Met een gebrek aan geregistreerde locatie, valse adressen, gebrek aan regelgeving, een zeer negatieve beoordeling, terugkerende problemen met geldopnames en rapportage door BaFin, is het raadzaam dit platform te vermijden. Zoek naar transparantere en veiligere opties om uw investering te beschermen. Investeer uiterst voorzichtig en kies platforms met bewezen financiële integriteit!

Hoe kunt u geld terugkrijgen van KesslerKoch?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «KesslerKoch: MENING EN OPMERKINGEN – IS HET EEN SCAM?»

 1. Justin antwoord

  Ik heb een kennis die investeert, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of mij oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Justin, bedankt voor het schrijven over KesslerKoch. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *