✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf LFNA is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over LFNA zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitelfnai.com
🏠 vennootschap*FINANCILE VRIJHEID N.v.t. – INTERNATIONAAL
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformVermeldt niet
📌 AdresColombia
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 19 februari 2019
BedrijfstypeDigitale marketingtraining

vennootschap: ⚠️ LFNA is eigendom van LIBERTAD FINANCIERA NA – INTERNATIONAL

Plaats: LFNA vermeldt dat het zich in Colombia bevindt, een locatie die absoluut NIET AANBEVOLEN wordt. Als u besluit een hier gevestigd bedrijf te vertrouwen, moet u weten dat uw geld geen enkele vorm van bescherming geniet. Het is zeer riskant. Denk alstublieft twee keer na voordat u dit bedrijf vertrouwt. ||| Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is LFNA?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen LFNA is een: digitaal marketingtrainingssysteem.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

LFNA-website

Hier laten we u een screenshot zien van de LFNA-website, namelijk lfnai.com. De opname is gemaakt in SEPTEMBER 2022.

Contact: telefoonnummers en e-mail

1) Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +57 315 ​​​​217 9257

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

*LFNA-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen

LFNA is een website en bedrijf dat beleggingstrainingen en affiliate marketing aanbiedt. In tegenstelling tot makelaars ligt hun focus op onderwijs en niet op rechtstreekse tussenhandel. Daarom is de regulering van een makelaar niet nodig.

???? Eindbeoordeling van LFNA ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van LFNA en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze vermelden dat ze zich op een ZEER ONVEILIGE locatie bevinden

verordening: Het is een website die niet gereguleerd hoeft te worden, aangezien het geen makelaar is

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de SBS, de toezichthouder van Peru). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Financiële toezichthouders, zoals de SBS in Peru, hebben vastgesteld dat LFNA piramidale kenmerken heeft, wat financiële risico's met zich meebrengt. Deze structuur, waarbij het werven van anderen om voordelen te verkrijgen wordt aangemoedigd, roept zorgen op over de duurzaamheid en transparantie ervan. Bovendien kan de perceptie van veiligheid in dit land aanleiding geven tot bezorgdheid, ook al presenteert LFNA zich als een in Colombia gevestigde koers. Vanwege deze voorbehouden en overwegingen is het belangrijk om elke betrokkenheid bij het bedrijf met voorzichtigheid te benaderen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over LFNA:

Datum Update nieuws
november 2023Klacht tegen LFNA financiële toezichthouder SBS

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Video over financiële vrijheid

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”1298″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met LFNA.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door LFNA

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe LFNA te melden

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor LFNA?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik LFNA melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is LFNA betrouwbaar?

Nee. LFNA is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de veronderstelde locatie in Colombia zorgt voor onzekerheid en gebrek aan transparantie. Als je de website en de leeftijd ziet, is het een nieuw bedrijf, schept dit vertrouwen bij jou? Daarnaast heeft het bedrijf duidelijk piramidale kenmerken en waarschuwingen van regelgevende instanties. WEES ERG VOORZICHTIG.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van LFNA?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

114 reacties op «LFNA: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Een lolly antwoord

  Ik heb gezien dat ze meisjes op Tik Toks "rekruteren" met zinnen als "je bent een mooie meid en je wilt je eigen spullen kopen? Ik zal je leren hoe je deze twee apps moet gebruiken" en ze leren "LFNA oficial" en " jaap".

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Chupetin, ze gebruiken ze om klanten te misleiden, het is triest, maar zo is het.

   Groeten.

 2. Juan Robado antwoord

  Ze manipuleren het platform en de resultaten en uiteindelijk geven ze je nooit je geld terug, het is fraude, we moeten deze oplichters melden, het zijn dieven!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan, bedankt voor je reactie op LFNA. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *