✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf LFNA is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over LFNA zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitelfnai.com
🏠 vennootschap*FINANCILE VRIJHEID N.v.t. – INTERNATIONAAL
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformVermeldt niet
📌 AdresColombia
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 19 februari 2019
BedrijfstypeDigitale marketingtraining

vennootschap: ⚠️ LFNA is eigendom van LIBERTAD FINANCIERA NA – INTERNATIONAL

Plaats: LFNA vermeldt dat het zich in Colombia bevindt, een locatie die absoluut NIET AANBEVOLEN wordt. Als u besluit een hier gevestigd bedrijf te vertrouwen, moet u weten dat uw geld geen enkele vorm van bescherming geniet. Het is zeer riskant. Denk alstublieft twee keer na voordat u dit bedrijf vertrouwt. ||| Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is LFNA?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen LFNA is een: digitaal marketingtrainingssysteem.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

LFNA-website

Hier laten we u een screenshot zien van de LFNA-website, namelijk lfnai.com. De opname is gemaakt in SEPTEMBER 2022.

Contact: telefoonnummers en e-mail

1) Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +57 315 ​​​​217 9257

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

*LFNA-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen

LFNA is een website en bedrijf dat beleggingstrainingen en affiliate marketing aanbiedt. In tegenstelling tot makelaars ligt hun focus op onderwijs en niet op rechtstreekse tussenhandel. Daarom is de regulering van een makelaar niet nodig.

???? Eindbeoordeling van LFNA ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van LFNA en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze vermelden dat ze zich op een ZEER ONVEILIGE locatie bevinden

verordening: Het is een website die niet gereguleerd hoeft te worden, aangezien het geen makelaar is

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de SBS, de toezichthouder van Peru). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Financiële toezichthouders, zoals de SBS in Peru, hebben vastgesteld dat LFNA piramidale kenmerken heeft, wat financiële risico's met zich meebrengt. Deze structuur, waarbij het werven van anderen om voordelen te verkrijgen wordt aangemoedigd, roept zorgen op over de duurzaamheid en transparantie ervan. Bovendien kan de perceptie van veiligheid in dit land aanleiding geven tot bezorgdheid, ook al presenteert LFNA zich als een in Colombia gevestigde koers. Vanwege deze voorbehouden en overwegingen is het belangrijk om elke betrokkenheid bij het bedrijf met voorzichtigheid te benaderen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over LFNA:

Datum Update nieuws
november 2023Klacht tegen LFNA financiële toezichthouder SBS

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van LFNA? Wat is jouw ervaring geweest?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met LFNA.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door LFNA

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe LFNA te melden

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor LFNA?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik LFNA melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is LFNA betrouwbaar?

Nee. LFNA is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de veronderstelde locatie in Colombia zorgt voor onzekerheid en gebrek aan transparantie. Als je de website en de leeftijd ziet, is het een nieuw bedrijf, schept dit vertrouwen bij jou? Daarnaast heeft het bedrijf duidelijk piramidale kenmerken en waarschuwingen van regelgevende instanties. WEES ERG VOORZICHTIG.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van LFNA?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

108 reacties op «LFNA: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Frank G antwoord

  Bedankt voor je hulp. Dankzij deze analyse heb ik mijn investering terugverdiend

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Franco, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

  • Juliana Lopez antwoord

   Wat moet ik doen om geld te verdienen?

 2. Marianela antwoord

  Ze zeggen dat je in het begin 75 soles moet storten, ik heb het over Peru en dan geven ze je strategieën zodat je elke dag berichten ontvangt en je ook nog eens 75 soles kunt verdienen en dus een ketting, maar de informatie lijkt wantrouwig omdat daar er is geen sprake van een dienst

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Marianela, bedankt voor je reactie op LFNA. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 3. Fabian antwoord

  Ik wacht nog steeds op de opname van mijn geld, de terugbetaling en ze luisteren niet naar mij. Ze hebben beschamende ondersteuning die niet reageert op de berichten van hun klanten. Een vreselijke ervaring. Ik raad ze niet aan.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fabián, bedankt voor je reactie op LFNA. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 4. Voorzichtig antwoord

  Dankbaar voor de informatie. Ik vond het aanbod via deze link. Gelukkig doe ik altijd eerst mijn onderzoek.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Precavida, je moet altijd oplettend zijn en goed monitoren en beoordelen voordat je ergens belegt.

   Groeten.

 5. Dariana antwoord

  Hallo, goedenavond, ik heb net een bericht op Instagram ontvangen waarin een meisje voorstelt om je heel gemakkelijk geld te laten verdienen, ze vraagt ​​om je telefoonnummer en e-mailadres en stuurt je vervolgens een video waarin wordt uitgelegd dat je een investering moet doen en het systeem dat beheert de toepassing van financiële vrijheid.

  Het meisje verschijnt op instagram als: Sorany Duarte.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Dariana, bedankt voor je reactie op LFNA. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 6. stephanie diaz antwoord

  Hallo, goedenavond, hoe kan ik mijn geld terugkrijgen, het LFNA-bedrijf heeft mij en mijn vriend opgelicht, hoe kan ik mijn geld terugkrijgen, ze hebben me laten adverteren en ik heb geen geld gewonnen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Estefany, als je je geld terug wilt krijgen, ga dan naar onze chat of check deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 7. Fatima Navarro antwoord

  Goedemorgen, hoe rapporteer ik dit bedrijf? Ik heb me gisteren aangemeld, ik begrijp het systeem niet goed en een adviseur heeft haar WhatsApp voor me achtergelaten en ze neemt niet op en ik heb de gesprekken

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fatima, maar ben je opgelicht of wat is er gebeurd?

  • ana antwoord

   Hallo Fatima, Ana groet je, ik wilde alleen iets weten over dit vermeende bedrijf waarvan ik denk dat het oplichterij is.

   • Melani

    Goedemiddag, ze zeggen dat het legaal is en ze lieten me nog steeds een pagina zien en het lijkt erop dat als dat zo is, waarom zou je het me kunnen vertellen?

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Melani, als je wilt kun je ons de pagina schrijven, maar alle gebruikers hebben ons verteld dat alle documenten die ze ontvangen vals zijn en de links ook. Wees erg voorzichtig.

    Groeten.

   • maria

    Een meisje nam contact met mij op, ze vertelde me dat ze me ging steunen en toen ik haar zei dat ze moest helpen, antwoordde ze gewoon niet meer

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hoi Maria, ze helpen niemand, ze willen je gewoon geld afhandig maken, ze doen altijd hetzelfde, als je geen geld meer hebt zodat ze van je kunnen stelen, verspillen ze hun tijd niet met je, zo zijn deze oplichters.

    Groeten.

 8. Geraldine antwoord

  Godzijdank dat ik dit bedrijf ben gaan onderzoeken, waardoor je er heel aardig uitziet om mensen voor de gek te houden en op te lichten, maar gelukkig ben ik altijd wantrouwend en eerst kom ik erachter, ik probeer informatie te vinden om te zien of het echt de moeite waard is om te integreren of Nee! Hartelijk dank voor de verstrekte informatie. God zegene u...

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Geraldine, we zijn blij dat je slim bent geweest en de informatie hebt geverifieerd voordat je investeerde, je hebt jezelf behoed voor de slechtste tijd van je leven. Bedankt voor het schrijven en reageren.

   Groeten.

 9. Celia tuanama amasifuen antwoord

  Ik sta op het punt om met hen samen te werken op WhatsApp, ze vertelt me ​​dat het veilig is en dat ik geld kan verdienen en ze zullen me op mijn bankrekening storten. De waarheid is dat ik twijfel, ik weet niet of het betrouwbaar is of oplichters

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Celia, bedankt voor je reactie op LFNA. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

  • jawel antwoord

   Hallo, ik ben net onderdeel geworden van dit bedrijf en ik lees de opmerkingen, het meisje dat zogenaamd de adviseur is, heeft niet op mij gereageerd en ze hebben me ook niet geadviseerd, zoals ze zeiden, ik heb 20 dollar geïnvesteerd voor een zogenaamd kantoor op een platform, ik heb bewijs

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Yailyn, het bewijs dat je misschien iets voor hen hebt, ze zullen proberen meer van je te krijgen en je zult nooit iets kunnen terugkrijgen, je kunt maar beter voorzichtig zijn, want hun doel is om je op te lichten.

    Groeten.

 10. Milagros antwoord

  Ik heb opnamen en audio, maar ik weet niet hoe ik ze op deze manier moet verzenden. De opnamen hebben een link waar ik informatie van het bedrijf kan krijgen over de wettigheid en wettigheid van geld van de kamer van koophandel, gerechtelijk bewijs, certificaat van inschrijving van één bedrijf , getuigschrift van gevolmachtigden.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Milagros, bedankt voor je reactie op LFNA. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.