✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET in SWKInvest beleggen. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten wij u essentiële informatie over SWKInvest zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteswkinvest.com
🏠 vennootschapOnbekende
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende

⚠️ SWKInvest vermeldt niet de wettelijke naam van het bedrijf dat het exploiteert en er is geen informatie over de locatie ervan. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die door SWKInvest worden aangeboden. In dit geval zien we dat het 3 verschillende soorten accounts aanbiedt:

Account typeMinimale eerste storting
Starter$250
Basic$14,000
VIP$50,000

Informatie op internet

SWKInvest-website

SWKInvest biedt een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, activacalculator, FAQ-sectie, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? SWKInvest-eindwaardering ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET SWKInvest.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over SWKInvest:

Datum Update nieuws
Augustus 2023Klacht tegen SWKInvest van BaFin.
oktober 2023Klacht tegen SWKInvest van FMA

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8413″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door SWKInvest

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u SWKInvest rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik SWKInvest rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is SWKInvest een oplichterij – is het een oplichterij?

Ja, wij zijn van mening dat SWKInvest oplichting is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeiden dat ze hun kapitaal niet konden opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is SWKInvest betrouwbaar?

Nee. SWKInvest is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van SWKInvest?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor SWKInvest?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «Is SWKInvest een oplichterij? Meningen van 2023»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luca, bedankt voor het schrijven over SWKInvest. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De FMA (Oostenrijkse financiële toezichthouder) heeft hen een waarschuwing gegeven wegens gebrek aan regelgeving en het misleiden van hun klanten (Zie FMA-link).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.
   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 1. juli antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Julio, bedankt voor het schrijven over SWKInvest. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *