✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In dit geval zullen we een volledige beoordeling uitvoeren van de makelaar genaamd TradoCenter. We zullen zeer belangrijke beveiligingskenmerken analyseren, zoals: Locatie, regelgeving, bedrijf waartoe de makelaar behoort, klachten of opmerkingen van klanten.

Is de TradoCenter makelaar echt betrouwbaar? Is dit weer een oplichterij in de wereld van online beleggen of kunnen we ze vertrouwen? In deze review maken we het heel duidelijk. We zullen dit bedrijf in detail analyseren om de betrouwbaarheid of veiligheid ervan te bepalen.

Basisinformatie

🌐 Websitetradocenter.com
🏠 vennootschapSmart Trades Investment Services Ltd
verordeningCySEC (Cyprus)
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformWinst
📌 AdresCyprus

Het bedrijf is gevestigd op Cyprus, wat ons enigszins zorgen baart. Wij zijn ook bezorgd dat de regulering ervan, ook op Cyprus, als onveilige regelgeving wordt beschouwd. Wees voorzichtig alsjeblieft!

Accounttypen

Na het analyseren van de TRADOCENTER-website op zoek naar verschillende abonnementen of accounttypen, zijn we erin geslaagd het volgende te vinden:

Account typeMinimale eerste storting
Novice$200
Beginner$2.000
Gemiddeld$5.000
Geavanceerd$10.000
Expert$15.000
Master$30.000
Genieën$50.000
wonderkind $75.000
virtuoos$100.000

Informatie op internet

Trado Center-website
Trado Center-website

Hier ziet u een screenshot van de TradoCenter-website, met het webadres “tradocenter.com”. Het is geregistreerd op de datum: september 2020.

Lijst met telefoonnummers

 • Na analyse van de website van TradoCenter op zoek naar contactmiddelen hebben we het volgende kunnen vinden: +34722885957 en [e-mail beveiligd] .

TradoCenter-verordening

Op regelgevend niveau zijn we erg bezorgd over TradoCenter, aangezien het een makelaar is die vermeldt gereguleerd te zijn in Cyprus. Hoewel dit niet de slechtste regelgeving is, maken wij ons grote zorgen over de ernst van de Cypriotische toezichthouder.

???? Eindevaluatie van TradoCenter ????

Ter afsluiting van deze evaluatie van TradoCenter kunnen wij het volgende vermelden:

Locatie: TradoCenter bevindt zich op een als onveilig beschouwde plaats; Cyprus.

Regelgeving: Regelgeving, maar ook de locatie, baart ons zorgen, aangezien het een Cypriotische regelgeving is.

Beveiliging: het is een bedrijf dat ons onveilig lijkt, het heeft locatie- en regelgevingskenmerken waardoor we denken dat het geen 100% veilig bedrijf is.

Reputatie van het bedrijf op internet: zoals we op internet hebben kunnen terugvinden, heeft de makelaar een connectie met makelaars met een zeer slechte reputatie.

Deze makelaar maakt ons echt te veel zorgen als we een beoordeling over hen geven. Ten eerste zorgt de ligging in wat algemeen bekend staat als een ‘belastingparadijs’ ervoor dat we zeer alert zijn.

Helaas behoort TradoCenter tot de categorie makelaars die wij niet kunnen aanbevelen. De makelaar zit in een plaats als Cyprus wat wij echt niet aanraden. Bovendien lijkt de regelgeving flauw en ontbreekt het strikte toezicht dat nodig is om de bescherming van de klant te garanderen.

Al deze genoemde factoren, gecombineerd met het feit dat TradoCenter blijkbaar gelinkt is aan zeer onveilige bedrijven, doen ons denken dat TradoCenter niet de beste optie is om in te investeren. Zou u niet liever investeren in een bedrijf met goede regelgeving en gevestigd in een veilig land? Denk er over na.

updates

Nieuws over TradoCenter:

Datum Update nieuws
kan 2024Volgens de ontvangen informatie zouden de nieuwe gekoppelde merken de volgende zijn: zenstox.com, prostoxfx.com y finansero.com (WEES ZEER VOORZICHTIG MET HEN!)
kan 2024Volgens ontvangen informatie zou de makelaar gelinkt zijn aan andere bedrijven zoals ontega, fortissio, XLNTrade, 70Handels, Financika, Warren Bowie en Smith, mytradit.com.
2024Volgens informatie ontvangen van een voormalige werknemer: “…Ze opereren in Mexico via callcenters in de hoofdstad genaamd “CONTRACTECH” (kolonie Rome en Napels) de andere callcenters “EXTREEM TECH”bevinden zich in Querétaro. De andere ".”in de stad Pachuca Hgo. “
2023 - 2022Volgens ontvangen informatie: “Ontega-werknemers en andere makelaars die tot de dievengroep behoren, worden ingehuurd via “markt het'.
2023 - 2022Informatie ontvangen van een voormalig medewerker van het bedrijf: “Ontega werkt samen met veel andere makelaars. Ik denk dat het vanzelfsprekend is dat dit oplichters zijn. De werkomgeving is vreselijk, ze dwingen je je naam te veranderen, ze zetten klanten onder druk om te investeren, zetten ze altijd onder druk en ze betalen weinig – ik heb een half jaar in dit bedrijf gewerkt en om te beginnen kan niemand de markt verslaan. De taak van een “analist” van deze makelaars is om de klant te vermaken, of, zoals ze zeggen, “ze verslaafd te maken” mensen verliezen hun geld omdat ze hebzuchtig worden, dit soort investeringen is hetzelfde als in een casino. De analist kan u niet laten verliezen, omdat niemand weet hoe de markt zich zal gedragen. Hij kan u ontmaskeren en u vertellen dat u grootschalige operaties moet openen.

De Analist is commissionair, er worden commissies ontvangen van 6% van alles wat ik verdien, een gemiddelde analist verdient tussen de 2000 en 4000 dollar per maand, maar het is geen gemakkelijke klus. De dagen zijn erg lang, de behandeling is onmenselijk. Door de druk en stress stellen ze een stortingsdoel vast, afhankelijk van de ervaring die je hebt, variërend van 10 USD voor de nieuwste en degenen met meer ervaring vragen hen om 60 USD in te zetten. 90% van de analisten komt bij toeval of op aanbeveling naar dit bedrijf en niemand weet iets van de markt of financiële instrumenten. Bovendien hebben slechts weinigen zelfs de basisopleiding afgerond.

Ze veranderen je naam en geven je een basistraining over hoe het platform werkt, en leren je hoe je mensen onder druk kunt zetten en manipuleren om hun geld te storten. Als je je doel niet bereikt, vernederen ze je en ontslaan ze je. “
2023 - 2022Informatie ontvangen van een voormalig werknemer van het bedrijf: “de bedrijfsnaam is “Aggravia-consulenten“, de kantoren bevinden zich in CDMX Saltillo 19 onder de naam “op de markt brengen'.
2023 - 2022Volgens voormalige werknemers van het bedrijf: “De eigenaar noemt zichzelf Ricardo Coronel, voorheen heette het FINANCIKA, nu heet het ONTEGA. Ze hebben verschillende werkplekken, waaronder in La Condesa, Saltillo #19, verdieping 1, 2, 8, 10, en Saltillo #3, een huis waar ze “agenten” meenemen naar hun werk als ze problemen hebben met covid of met de overheid , in Roma, Tehuantepec #118 waarvan Ricardo Coronel de eigenaar van het gebouw is, en op dit moment bevinden ze zich in Pachuca voor de staat Hidalgo in een ander bedrijf genaamd “UNIQUE” waarvan “Pamela” de leiding heeft. .”
2023 - 2022Ze laten het personeel met positieve COVID werken en laten hun "agenten" (meestal jongens tussen de 18 en 25 jaar oud zonder kennis van de financiële markt die in het beste geval de middelbare school hebben afgemaakt) allemaal werken in een "kantoor". ” minder dan 20 cm uit elkaar waar er 300 mensen zijn en het een covid-besmetting is.

De jongens worden uitgebuit, vaak verlaten ze hun werk na 9 uur en komen ze tussen 7 en 8 uur binnen om naar Pachuca te gaan. Ze worden dagelijks om 6.10 uur opgeroepen in de sportmetro waar vrachtwagens op hen wachten om vóór 8 uur in Pachuca aan te komen en te gaan werken. Ze laten ze zelfs op sommige zondagen werken, vooral als het einde van de maand is of als ze slechte cijfers hebben.

Ze vragen de jongens om een ​​‘doel’, wat een persoonlijke en teamdoelstelling is voor klantdeposito’s, en ze geven commissie over die deposito’s.

2023 - 2022De hiërarchieën zijn als volgt: Shief Manager: zij zijn de belangrijkste hoofden van de teams en zij zijn degenen die het meeste verdienen “Alan”, “Sebastian Belmont”, een Venezolaanse “Monsalve”, Bonifacio alias “Rodrigo Valverde” en “Jorge” Elke Shief-manager heeft 4 kleine teams en elk klein team heeft een 'teamleider' die de directe bazen van de agenten zijn. Er zijn ook mensen van Human Resources die geen enkel doel dienen, terwijl het belangrijkste doel is Mayte Paulin, en een groep ‘Meesters’ die degenen zijn die ‘ervan afhankelijk zijn of ze de markt kennen’ en de agenten vertellen wat ze moeten verkopen, onder hen Waldo Silva, Claudia Roman, Jorge Madrid.
2023 - 2022Momenteel bevinden de kantoren zich op Av. Tehuantepec 119 Col. Roma en ze hebben er al een geopend in Hidalgo en Iztapalapa.
2023 - 2022Volgens oud-werknemers van het bedrijf: “Op zoek naar werk kwam ik bij Ontega terecht via “contratech“Na het gesprek dat we hadden afgesproken, kon ik aangenomen worden.

Na een week training kent het bedrijf je een bijnaam of pseudoniem toe, zodat niemand je echte naam kent, en je de namen van anderen niet kent, iets hier ruikt al vreemd, ze legden me uit dat het voor onszelf is veiligheid, zodat wij dat niet doen. We worden door klanten op sociale netwerken gelokaliseerd voor het geval ze hun geld verliezen.

Mijn salaris bestond uit 6.000 Mexicaanse pesos, maar wat ons veel meer aantrok waren de commissies die we konden verdienen: hoe groter het geldbedrag dat de klant stortte, hoe groter onze commissie. Daarom zijn we getraind om mensen ervan te overtuigen zoveel mogelijk te storten. mogelijk (vanaf 200 euro laat je een commissie van 5%) achter.

Ik werkte in een gebied dat bestond uit een gebouw van 4 verdiepingen, met meer dan 200 mensen per verdieping, dus ik bereken dat we meer dan 800 mensen waren die elke dag belden naar geïnteresseerden die hun informatie op de pagina achterlieten.

Nu werken we niet meer vanuit dat gebouw, op Saltillo nummer 19 in Mexico-Stad (MARKETIT) (ze gaven ons een fluitje dat er een politieoperatie zou plaatsvinden) vanwege een politieoperatie en ze stuurden ons om thuiskantoor te doen en misschien ook vanwege de pandemie. Er wordt vanuit huis gewerkt.

Werknemers worden mishandeld en gekleineerd en ze persen ons uit, de toezichthouders zijn waardeloos, ze persen elke laatste druppel uit ons. Ik besloot te vertrekken omdat ik die last simpelweg niet op mijn lichaam kon dragen. Eigenlijk trainen ze je om te liegen en onschuldige mensen op te lichten die hier geen idee van hebben, het is een grote psychologische last.”
kan 2024
pablo soria van het meisje

Volgens een voormalige werknemer zou Pablo Soria De Lachica een van de eigenaren van deze makelaars zijn.
kan 2024Ricardo-kolonel Castro

Volgens een voormalige werknemer zou Ricardo Coronel Castro een van de eigenaren van deze makelaars zijn.
kan 2024Het onderwijsplatform EDUTRADING, zou aan al deze makelaars zijn gekoppeld.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”2261″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door TradoCenter

Hieronder leggen wij uit hoe u uw geld kunt claimen bij TradoCenter.

Hoe meldt u TradoCenter?

Als u het bedrijf wilt melden, leggen we hieronder ook uit hoe u dit kunt doen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik TradoCenter rapporteren?

Hiervoor dient u contact op te nemen met de financiële toezichthouder van uw land. U kunt ook een reactie achterlaten, dan helpen wij u verder.

Is TradoCenter oplichterij?

De waarheid is dat we van mening zijn dat het een zeer onveilig bedrijf is en dat we het niet aanbevelen.

Is TradoCenter betrouwbaar?

Naar onze mening is TradoCenter een zeer onbetrouwbare makelaar. Het lijkt ons echt een zeer onveilige optie.

Hoe geld terugkrijgen van TradoCenter?

Hiervoor raden wij de kapitaalherstelservice aan. U kunt ook een bericht achterlaten waarin u uitlegt wat er met u is gebeurd.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor TradoCenter?

Hier ziet u veel veiligere opties: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

8 reacties op «TradoCenter: mening en commentaar – Is het oplichting?»

 1. Alberto antwoord

  Purtroppo mijn ervaring met Tradocenter is catastrofaal. Een ding dat ik de Tradocenter-consultants niet heb vergeven, is dat ik buitensporige druk heb gezien omdat ik altijd verkocht ben. Zaaide de enige mogelijkheid van "defendere" il mio capitale. Er is een kans dat je winst maakt in de loop van mijn leven, een groot tijdperk waarin ik een beginner ben. Gli investimenti consigliati, theoretisch gezien en de investeerder gaat ervan uit dat de paternità della Scelta, sono stati semper eccessivi en privi della noodzakelijke voorzichtigheid, nonché de une valuta profondita della situazione economica en geopolitica. In de post-pandemische situatie en poi met de reikwijdte van de oorlog en consulenti, voor hoeveel sympathie en beschikbaarheid, als ik totaal onvoorbereid ben, voor hoeveel mijn veiligheid, om deze gepaste noodsituatie te beheersen. Consiglio vivamente Tradocenter ai prinicpianti!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alberto, bedankt voor het schrijven over TradoCenter. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Alis antwoord

  Jag har blockerat alla phone number som kommer from Tradocenter. Het lijkt alsof ik met hem in contact kom met Anton, en ik denk dat ik Anton in de steek heb gelaten. Han heeft een grote investering van 50000 kronen voor een grote winst. Totdat de slet de eer en kval lite pengar in kontot blokkeert, kan inte överföra tillbaka.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alis, bedankt voor je reactie op TradoCenter. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.
   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 3. Mattias antwoord

  Hij kan zich voorstellen dat het handelscentrum het grootste deel van de tijd heeft om contact op te nemen met een nieuwe sedan en dat er veel interesse was in het feit dat mannen veel geld verdienden met een kleine investering in het handelscentrum. Het is een lange weg die verschillende kosten met zich meebrengt en die nu een groot voordeel kan opleveren voor kleine marginale posities die kunnen worden gebruikt om een ​​positioner te maken die een positie heeft ingenomen in de werkbalk van de meeste 23000 en 22 liggers back in hel del där nu funderar ta min förlust och avsluta kan inte avsluta heller med dom låsta positionerna the positionen läggs ner XNUMX mars dierenarts inte hur jag ska gora

  mvh mattias

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mattias, bedankt voor je reactie op TradoCenter. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.
   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ivan, bedankt voor het schrijven over TradoCenter. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *